Téma: otvorena rana
Zdravim RNG, potrebovala by som radu ohladom liecby otvorenej rany sposobenej trombozou...vedel by si mi poradit nieco co rychlo zozeniem ? myslis ze je na to vhodna zinkova mast alebo rumancekovy obklad ???
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Zdravim RNG, potrebovala by som radu ohladom liecby otvorenej rany sposobenej trombozou...vedel by si mi poradit nieco co rychlo zozeniem ? myslis ze je na to vhodna zinkova mast alebo rumancekovy obklad ???
Obycajny praskovy cukor je na to najlepsi liek. Ja som tuto radu dr Whittakera trochu vylepsil, zamiesam 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru, s lyzicou kokosoveho oleja a pridam do toho asi 6 kvapiek GSE, mozno aj 3 by stacili.
Toto si nanasam rovno do ran, kedze aj ja sa velmi tazko hojim inac ako cukrovkar.
mozno este lepsie med namiesto cukru ...je viac antimikrobialny... ale tieto rany je potrebne cisti aj zvnutra, nakolko rana vznikla zapalom
Med moze mat rozne zlozenia, niekedy obsahuje aj rozne drazdive, dokonca aj jedovate latky.
Preto po vyse 4000 rokov pouzivania medu do ran sterilny cukor je spolahlivejsie riesenie. V mede sa nachadzaju aj ciastocky vcelych tiel, nasli v nom aj botulizmus a definitivne obsahuje privela roznych latok, tj sanca alergii nan je dost vysoka, zalezi od zdrojov, sezony atd.
Co sa tyka zapalov a hnisania, ja ho tou zmesou viem odstranit aj transdermalne, tj bez porusenia koze. Hnis, ked sa sterilizuje a rozlozi enzymami v tele, vie telo odstranit aj samo. Lekarsky nahlad, ze hnis treba vzdy nechat vytiect von(drenaz) dnes uz nie vzdy plati.
Príspevky [ 4 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: snehove frezy; hosting Stable.cz; Registrace domény; katalog nabytek; rychlý prachy; praha zoo; facebook registrace; Skoda YETI; Diskuzní fórum zdarma; povinné ručení;