Téma: siva stolica
uz tyzden mam sivu stolicu. asi dva dni z toho som mala hnacku. nemam ziadne ine tazkosti.. cim to je?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
uz tyzden mam sivu stolicu. asi dva dni z toho som mala hnacku. nemam ziadne ine tazkosti.. cim to je?
Nuz hnacka znacne zmeni probioticke obsadenie criev a treba podporit rozmnozovanie probiotik, aby sa to napravilo ja odporucam vzdy po hnacke brat niekolko dni silne probiotika a samozrejme ich vyzivu, prebiotika, co su mikrovlakniny ako psylium, pektiny a arabinogalaktany. Aj najsilnejsi probioticky doplnok, s mnozstvom roznych kultur sa musi rozmnozit na minimum 1000 nasobok, na obsadenie criev.
Inac, ked sa v tom chces viac zdrzat, tu je jeden zdroj co vselico moze sposobovat ine zafarbenie stolice, nez bezne hnede
http://www.enzymestuff.com/rtstools.htm
Podla nich nizke vylucovanie zlce moze sposobit sedu stolicu, okrem inych moznych pricin.
Nuz v tom pripade ti radim pouzit cistenie pecene protokolom dr Berksona, ktory zaroven zvysuje zlcotok, odmoruje pecen, regeneruje, a zaroven regeneruje aj pankreas. Pri tom treba pouzivat mikrovlakniny, ako napr psylium,najmenej lyzicu denne, hojne zapit, ktore vynesu zamorenu zlc von z tela, inac sa reabsorbuje do krvi aj s tym zamorenim a telo sa nevie ocistit/odmorit.
Ono dobre je si odmorovat pecen raz dva krat do roka aj tak,. ako sucast udrzby a predchadzaniu chorobam.
http://rng.nazory.eu/pecen
Naposledy upravil: RNG (2011-11-19 03:56:56)
dobry den, mam otazku k ostropestrecu. da sa kupit ako semienka, nemlete, neupravene. bolo by vhodne tieto semienka mliet na mlynceku (prip. nastavec na mixer) a pouzit namiesto kapsul - aby to bolo cerstve a tym povedzme ucinnejsie? ja som to skusala len pozut a semienka maju akoby plevy na povrchu. v tom vidim trochu problem. nemate s tym niekto skusenosti?
Ja pouzivam len vytazok zo semienok ostropestreca marianskeho, ucinnu latku v nom, sylimarin. Lebo dr Bergson uz od zaciatku sa nezaoberal s cajmi a semenami, ale priamo vytazkami z nich. Lebo obsah ucinnej latky, sylimarinu, kolise v sememe znacne a aj tak jeho obsah je dost maly
(4-6%) http://en.wikipedia.org/wiki/Milk_thistle,
takze by si ho musela zjest privela, tj okolo 20 gramov semena na to aby si dostala 900 mg sylimarinu.
Príspevky [ 4 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: facebook com | Skoda YETI | povinné ručení | nabytek ikea | hostováno na Stable.cz | Vlastní diskuzní fórum | rychlý prachy | Registrace domény | snehove frezy | praha zoo |