1

Téma: citricidal vs.antibiotika

dobry vecer RNG, mam velku dilemu. moja dcera (4)kasle 4tyzdne,ku kaslu sa jej pred 2tyzdnami pridal aj zeleny sopel z nosa. lekarka cakala, ale teraz mi uz predpisala atb- Klacid, v kultivacii mala v nose Moraxellu bakteriu...(do kolektivu nechodi-koli tomu prestala ze vzdy mala s touto bakt. problem- neustale - rok´sme bojovali, bola doma aj 2mes. a hned tyzden po prichode do skolky sup znova to iste...problem je aj to, ze maly 1,5r.to vzdy dostane tiez.
neviem teraz co robit, jedost zahlienena, nevie si do cista odkaslat, a maly tiez.
u nas dostat kupit len citovital 33perc.vytazok z grep. semien. mam dat atb. alebo skusit liecit citricidalom, plus probiotika. do maleho nedostanem gse, tak jedine ze by cez materske mlieko...poradte mi prosim nechcem chemiu,ale bojim sa zapalu pluc...ma aj hrdlo cervene a uzliny zvacsene.nemozem cakat na lieky z USA aj ked ich idem objednat.som tu na tomto fore pomerne nova,tak este nebolo kedy...
dakujem za odpoved

2

Re: citricidal vs.antibiotika

Citrovital je pateticky slaby, musis ist na pravy citricidal(60% alebo GSE z NutiBiotic, ktore obsahuje 33% praveho citricidalu.
Nuz atb je lepsie, ako nic, ale zozen si co najskor GSE, oreganovy olej a extrakt z olivovych listov a kvalitne probiotika, ako napr
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … 19518?at=0
pripadne aj betaglukany, s detmi to budes casto potrebovat, a nakoniec nakazia aj teba.

A najucinnejsie v boji proti nakazam horneho dychacieho traktu su kvapky roztoku citricidalu do nosa. Ked sa pozries na ucinnost roztoku citricidalu, na moraxelu staci 6 ppm roztok a to co radim, 60 kvapiek GSE na liter/alebo 6 kvapiek na deci vody je koncentracia vyse 720 ppm, tj aj po zriedeni hlienami tu moraxelu, stafylokoky ci streptokoky vynici.
http://rng.nazory.eu/citricidal
Docasne mozes pouzivat aj ten slaby citrovital, pokial ti nedojde prave GSE, aj ked je jeho ucinnost 10az 30 krat nizsia, ako aktivovany patentovany citricidal.

3

uzasne!!!tesim sa ze existuje nieco co ich rozprasi!!!urcite si to zozeniem...aj ked teraz sa este  3dni popasujem po nasom s tym kaslom aspon bylinky(aj ked viem ze nemusia mat co by mali v sebe ucinnych latok),probiotika, a ten betaglukan mam. a ten ubohy citrovital aspon skusim-aj ked je teda dost horky-mala je statocna źe to vypije :-)...ale ked chlorellku ma ako cukriky, ktovie- toto bude mozno limonadka!
este raz dakujem,prijemny vecer prajem-alebo dobre rano?! :-)

4

OK