Ísť do obsahu fóra
Otázky pre RNG,
znalca na liečbu potravinovými doplnkami.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aktívne témy Témy bez odpovede
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne!
Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť!
Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RSS zdroj témy
Príspevky [ 9 ]
- suuzi
- Uživatel
- Neprítomný
Téma: tukove hrcky
dobry den RNG,
manzelovi sa pod kozou robia tukove hrcky - na stehach ma asi 2 -3 velkosti tak 1cm3. citala som tu na fore, ze adresovat lecitinom a lipazou.
lecitin jedavame v polievke 1x tyzdenne - preventivne, koli odstraneniu hrciek staci takto/ alebo treab castejsie?
pls porad z ihrerbs lipazu - nejaku ucinnu s dobrym pomerom cena/vykon
a este nieco na vetry - manzelovi zrejme horsie travi, lebo ma vetry - ak sa da, tak traviace enzymy s lipazou v 1 vyrobku
dakujem vopred
suuzi
- davoo
- Uživatel
- Neprítomný
Re: tukove hrcky
Suuzi, čo sa týka tých enzýmov na hrčky, zase začali predávať tie od Source Naturals. Nič lepšie momentálne nenájdeš. http://www.iherb.com/Source-Naturals-Pa
/6199?at=0
Nuz manzel moze brat ten lecitin castejsie. Vyrobca odpooruca dokonca kazdodenne, ja ale tak daleko neidem.
Enzym pred jedlom je na cistenie tela, enzym s jedlom je na stravenie jedla. Tj zide sa mu to obojstranne.
Pozri napr na
http://www.iherb.com/Now-Foods-Pancreat
s/716?at=0
Hrcky sa tvoria z prebytocnych tukov, co je z potravy, alebo v peceni z prebytocnych cukrov, najma fruktozy. Takze pozor na pitie drinkov co su sladene kukuricnymi sladidlami, najma High fructose corn syrup.
Mozno ma tvoj muz aj vysoko triglyceridy v krvi a vysoko cholesterol, vtedy odporucam brat policosanol 20 az 40 miligramov, najlepsie v kombinacii s ted yeast rice,co je velmi prospesne na cievy a srdce.
Pri pretucnenej peceni(skontrolovat ultrazvukom) pomaha odtucnit aj calcium D glucarate.
- suuzi
- Uživatel
- Neprítomný
RNG dakujem
tie enzymy - koli tukovym hrckam - kolko pred jedlom brat? kolko krat denne?
/dufam, ze sa tym nepredavkuje/
suuzi
Dve hodinu a pol pred jedlom na cistenie tela. Odporucam brat aj jod transdermalne alebo z kelpu.
RNG
prosim Ta, chcem pre manzela objednat lecitin-ma tukove hrcky, mozes mi prosim Ta poslat link na ten spravny?dakujem
Lecitin dostanes aj na Slovensku, dostatocne kvalitny, pozri na
http://www.vemica.sk/sojovy_lecitin.php?sekce=14
A odporucam kazdemu ho pouzivat, mozes ho zavarit do roznych jedal bez tukov cele lyzice, nezmeni to chut a tym, ze to emulzifikuje/ocisti nanosy na cievach, znizis si podstatne moznost poraziek, infarktov alebo zlyhania organov zo zlej cirkulacie kvoli zapchatym cievam.
To zalezi od tvojej chuti.
Ja osobne mam rad, ked je lecitin pekne rozvareny v zeleninovej polievke, tam ho nevidiet ani necitit. A v tej rozpustenej forme sa zrejme aj dobre absorbuje.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: Diskuzní fórum zdarma, nabytek ikea, Domény .cz, hostováno na Stable.cz, snehove frezy, praha zoo, povinné ručení, facebook registrace, Skoda YETI, rychlý prachy,