Téma: OSR
Ahoj RNG, je v USA dostupný "potravinový doplnok" OSR? Lebo som čítal, že ho FED stiahol z predaja asi pred rokom a pol. Vieš o tom niečo? Ďakujem.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ahoj RNG, je v USA dostupný "potravinový doplnok" OSR? Lebo som čítal, že ho FED stiahol z predaja asi pred rokom a pol. Vieš o tom niečo? Ďakujem.
ja som to pochopila tak, ze fda nikdy nedalo povolenie na OSR, ale dr. haley ho vyrabal a daval svojim pacientom v ambulancii (najma autisti), pravdebodobne je dostupny aj v inych ambulanciach v USA, kde sa zaoberaju detoxikaciou... ale mozno sa nieco zmenilo?
FDA sa snazi znicit kazdy doplnok, ktory nesplna podmienku "potravinovy" alebo ktory sa pouzuiva vyslovene na medicke ucely, co je v USA zakonom zakazane.
Na medicke ucely sa oficialne mozu pouzivat len FDA schvalene lieky a na potravinove doplnky je zakonom zakazane tvrdit akekolvek medicke ucinky. Jedine FDA to moze povolit schvalenim doplnku ako lieku(10 rokov dokazovania a vyse 800 milion dolarov cena za to)
Takze OSR oficialne zakazali, podobne ako DMSO, MMS a ine uzitocne chemikalie pre zdravie.
Teda na chelovanie ortuti zostavaju alebo lieky (DMSA, DMPS) alebo doplnky ako selen, jod, modifikovane citrusove pektiny, MSM, ALA, a zelene, najma cilantro a ciastocne aj spirulina
Príspevky [ 3 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: rychlý prachy; Vlastní diskuzní fórum; Skoda YETI; katalog nabytek; praha zoo; facebook registrace; povinné ručení; Registrace domény; snehove frezy; hosting Stable.cz;