Téma: zarastajuci necht na palci
manzelovi zarasta necht na palci, pred 2 mesiacmi mu ho lekar vystrihol ku korenu, ale asi nie dokonale,lebo mu asi opat zacal zarastat,zapalilo sa mu to.co je dobra prevencia zarastania nechtov na palcoch na nohach?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
manzelovi zarasta necht na palci, pred 2 mesiacmi mu ho lekar vystrihol ku korenu, ale asi nie dokonale,lebo mu asi opat zacal zarastat,zapalilo sa mu to.co je dobra prevencia zarastania nechtov na palcoch na nohach?
Zarastanie neviem nijak adresovat, ale zapaly a hnisania ano, na to je dobra zmes cukru kokosoveho oleja a par kvapiek GSE.
dakujem za odp.
OK
ja som si po vystrihnuti na zapalene lozko zarastajuceho nechta nakvapkala propolis a zapal ustupil..
Rng, prosim, porad, cim si najlepsie osetrovat krvacajuce dasna a cim si umyvat zuby? dakujem
Preplachuj si usta viackrat denne roztokom GSE, drz ho tam aspon 5 minut. Roztok GSE je velmi ucinny na streptokoky nad koncentraciu 60 ppm. A prave niektore streptokoky su zodpovedne za paradentozu.
este prosim jednu otazku ohladom kremu:urobila som si zakladny opalovaci:len kokosak s oxidom zinku, ten som si davala na tvar.Mam tam pigmentove flaky,takze dost silny je a som od neho biela..na tvari to dost vidiet..druhy,uz poucena som spravila z kokosaku s olejovym vitaminom E (jason), pridala som gse, jod a zinok..Ale beloba je aj tak patrna..neda sa nicim zakryt?
oriesok72 kde si zohnala ten oxid zinku ? ... za kolko dni ti vybielilo pigment ? ja mam od akne do cervena flaky po tvari...
Ta beloba je to krytie proti ultrafialovemu ziareniu. Ja som tak skusil dat tekuty vitamin B-12(cervena) a jod, a tak sa mi to po kvapkach podarilo zafarbit viac telovo.
oriesok72 kde si zohnala ten oxid zinku ? ... za kolko dni ti vybielilo pigment ? ja mam od akne do cervena flaky po tvari...
Môžeš ho dostať aj bežnej lekárni poväčšine, alebo od dílerov ktorý dodávajú pre zubárov - ale oni sami tvrdia, že ich ceny sú vyššie ako tie v lekárni..
Ta beloba je to krytie proti ultrafialovemu ziareniu. Ja som tak skusil dat tekuty vitamin B-12(cervena) a jod, a tak sa mi to po kvapkach podarilo zafarbit viac telovo.
A potravinárske farbivá by sa tam nedali použiť? Na zafarbenie krému telovo?
Asi by nebolo vhodné používať tieto farbivá, zrejme sú aj škodlivé, i ked niektorí tvrdia, že nie..
A to každý B 12 v tekutej forme zafarbí tú zmes?
Aj tieto napr. http://www.healthdesigns.com/now-foods-
12-8-fl-oz alebo http://www.healthdesigns.com/now-foods-
12-2-fl-oz ? Alebo je na to treba nejaký "špeciálny" druh?
Nuz dovolene potravinarske farbiva by nemali skodit, ale je v principe pouzivam na kozu len ziviny(teda okrem kyslicnika zinocnateho, ale ten je tak velky, ze cez kozu v ziadnom pripade nemoze prejst do tela)
A ten B 12 tekutý.... ktorý podľa tvojich slov farbí načerveno..
Je jedno aký použijem, pokiaľ je v tekutej forme? Môžu byť napr. tento - http://www.healthdesigns.com/now-foods-
12-8-fl-oz ?
Alebo treba iný?
To je dost komplexna zmes B vitaminov, ja som pouzil len pomerne cisty B-12 vo vode trochu osladenej, aj to len pre to, ze som zistil, ze to ma silne cervenu farbu a ze B-12 je dobry podla vyskumu zo Svajciarska na mnohe kozne problemy, topicky.
Aha, tak aký by si odporučil?
Alebo nebude problém, ked použijem ten čo som uviedol?
Problem rozhodne nebude, len neviem, nakolko je ta zmes vitaminov B farebna na zafarbenie kremu na telovu farbu.
Jasné.. ktorý konkrétne si použil ty ?
Zialbohu ho uz nevidim na nete.Vyrobky sa casom menia.
Dnes by som asi pouzil tento
http://www.swansonvitamins.com/SW1221/ItemDetail,
ale neviem nakolko je cerveny co sa tyka zmeny bielej farby kremu na telovu
Príspevky [ 18 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: Domény .cz; snehove frezy; povinné ručení; praha zoo; hostováno na Stable.cz; nabytek ikea; Vlastní diskuzní fórum; Skoda YETI; rychlý prachy; facebook com;