1

Téma: Autoimunne ochorenia

Dobry den, mam vitiligo od svojich 7r a teraz sa pridruzila sklerodermia circumskripta, ktora sa mi dost rozsirila a neviem, co dalej. POprosim Vas o radu, ake doplnky a kde si kupit, aby som to mala trosku pod kontrolou. Uzivala som Metalcaptasu a Imuran, teraz mi opat chce lekar nasadit Imuran s tym, ze to je liek na celkovu sklerodermiu a ak by som chcela otehotniet tak musim byt opatrna, lebo je velmi nebezpecny. Chcem sa opytat, ci je vhodne uzivat Chlorellu a Mlady jacmen? dakujem vopred za odpoved, pekny den

2

Re: Autoimunne ochorenia

Na kazde kozne problemy j3e dobre pouzivat rozne zelene vo vacsich davkach, mnoho gramov, ci uz stavy z mladych trav, alebo spirulinu, chlorellu a podobne.
Sclerodermia nema zxname povody, ale asi je to nasledok tazko diagnozovatelnych mikrobov, ako L-formy, myko;plazmy a virusy, ktore sa rozmnozuju najma kvoli znizenej imunite, co sposobuju L-formy.
Tam zapada aj vitiligo velmi pravdepodobne. takze odporucam si viacerymi prostriedkami zvysovat viralnu imunitu(pozri temu herpes), a brat doplnky proti L-foermam(pozri temy Boreliaoza a chlamidia pneumoniae, pripadne temu autoimunne choroby, ktora zahrnuje mnohe tzv "autoimunne" co je len lekarsky vyraz na choroby, kde lekari nevidia zrejmy mikrobialny dovod na nicenie podla nich zdravych buniek telesnou obranou. Mnohi lekari su dnes uz  toho nazoru, ze telesna obrana sa "nezblaznila" ale likviduje nakazene bunky roznymi vnutrobunecnymi parazitmi.
Inac dakedyn pomoze si to natierat DMSO, univerzalne polarne rozpustidlo, ktore odmaskuje rozne nakazy v tele neviditelne pre telesnu obranu.

3

do tejto kategórie môžem zahrňúť aj lupus?ak áno,môžete mi niečo o tejto chorobe napísať a či sa dá aj Vami navrhovanými prostriedkami  z tejto choroby dostať?
Ďakujem!

4

Vlastne vsetky "autoimunne" sem patria, lebo ichsposobuju nielen geneticke faktory, ale aj rozne "spustace" tj adessovanim roznycy mikrobov a zamorenia by sa to malo dat minimum ciastocne zlepsit, aj ked nie zatial vyliecit, mozno.
Je dost odbornej literatury priamo spajajuce MS, lupus Alzheimer, RA a ine autoimunne napr s roznymi formami boreliozy a boli dosiahnute pozitivne ucinky adresovanim borelioazy aj pri takych pacientoch, ktorych lekari prehlasili za negativnych na boreliozu podla im dostupnych a velmi nepresnych testov.
To iste plati pere ine L-formy, niektore mykoplazmy a plno dosial nesledovanych virusov, ktore sa prilis navonok neprejavuju ale mikrobiologovia o nich vedia, ze v nas ziju.

Nuz ja by som rozhodne nesedel so zalozenymi rukami a skusil by som vselico, protizapalove, regeneracne polotovary, adaptogeny, cistiace enzymi a tiez samozrejme rozne antimikrobialne doplnky, kedze zrejme tieto "autoimunne " su iste ovplyvnovane aj mnozstvom mikrobov, ked uz aj nie sposobene jedinym.
Zialbohu o potravinovych doplnkoch pod hrozbou prisnych trestov sa napr v USA nesmie pisat nic na ich ucinky na zdravie, takze velmi tazko ziskavat informacie, co je na co dobre a v akych mnozstvach. Preto z tisicov moznych sa radsej obmedzujem na radenie niekolko desiatok, ktore su lepsie zname a ktore pouziva ta mala skupinka lekarov, ktorych radami sa riadim.

Naposledy upravil: RNG (2012-04-27 22:51:46)

5

Nedavno som zachytil nejaku novu liecbu lupusu, nezachytil som detaily len, ze vraj je ucinna, ale na com je zalozena to som prepocul.

6

Napadov na liecenie lupusu je plno, otazka je nakolko su pravdive a ucinne.