Vlastne vsetky "autoimunne" sem patria, lebo ichsposobuju nielen geneticke faktory, ale aj rozne "spustace" tj adessovanim roznycy mikrobov a zamorenia by sa to malo dat minimum ciastocne zlepsit, aj ked nie zatial vyliecit, mozno.
Je dost odbornej literatury priamo spajajuce MS, lupus Alzheimer, RA a ine autoimunne napr s roznymi formami boreliozy a boli dosiahnute pozitivne ucinky adresovanim borelioazy aj pri takych pacientoch, ktorych lekari prehlasili za negativnych na boreliozu podla im dostupnych a velmi nepresnych testov.
To iste plati pere ine L-formy, niektore mykoplazmy a plno dosial nesledovanych virusov, ktore sa prilis navonok neprejavuju ale mikrobiologovia o nich vedia, ze v nas ziju.
Nuz ja by som rozhodne nesedel so zalozenymi rukami a skusil by som vselico, protizapalove, regeneracne polotovary, adaptogeny, cistiace enzymi a tiez samozrejme rozne antimikrobialne doplnky, kedze zrejme tieto "autoimunne " su iste ovplyvnovane aj mnozstvom mikrobov, ked uz aj nie sposobene jedinym.
Zialbohu o potravinovych doplnkoch pod hrozbou prisnych trestov sa napr v USA nesmie pisat nic na ich ucinky na zdravie, takze velmi tazko ziskavat informacie, co je na co dobre a v akych mnozstvach. Preto z tisicov moznych sa radsej obmedzujem na radenie niekolko desiatok, ktore su lepsie zname a ktore pouziva ta mala skupinka lekarov, ktorych radami sa riadim.
Naposledy upravil: RNG (2012-04-27 22:51:46)