1

Téma: Astma

Dobry den RNG!
Som tu nova a velmi ma tato stranka zaujala.
Chcem sa opytat, nieco som si uz precitala na temu astma. Len si to chcem zrekapitulovat a opytat sa, ci treba brat tieto vsetky pripravky kazdy den ako quercetin, bromelain, boswelin, GSE, cordyceps, nos vyplachovať s GSE a roztokom koloidného striebra, inhalovat oregánový olej, probiotiká. Prosim, nie je mi jasne v akych davkach ich brat pocas dna a ci vsetky denne. Zabudla som na nejaky dolezity preparat, krory by pomohol pri tazkej astme?? Moja znama pri tejto astme prekonala aj chlamydiovu infekciu, teraz ma zistene mykoplazmy a je obezna.
Dakujem velmi pekne za odpoved.

2

Re: Astma

Mas tam toho uvedene akurat dost
Quercitin 3 x 600 mg
Bromelain 2000 GDU
vitamin C 3 gramy(najlepsie ester C  6 x 500 mg)
GSE roztok(3 kvapky do 30 ml vody) 3 x kvapkat do nosa v leze s hlavou zaklonenou dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.
Brat kapsule oregana , 3 x 200 mg carvacrolu v v pripade kasla a zahlienenia.
Pit roztok GSE(60 kvapiek na liter vody, po malych glgoch cely den) na potlacenie mikrobov v tele v priopade potreby
Brat 2 x 1 gram + cordycepsu, pomaha v regeneracii pluc.
Inac bezne potrebne doplnky, ako selen, zinok jod, vitaminy C, E D-3 a hromadu mikrovlaknin a obcas probiotika radim kazdemu.
A cistit si cievy lecitinom predide najviac umrtiam(porazky, infarkty a zlyhania nedokrvenych organov)

3

ďakujem velmi pekne za radu

4

OK