Ísť do obsahu fóra
Otázky pre RNG,
znalca na liečbu potravinovými doplnkami.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aktívne témy Témy bez odpovede
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne!
Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť!
Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RSS zdroj témy
Príspevky [ 4 ]
- andula
- Nový uživatel
- Neprítomný
Téma: probiotika
Ahoj RNG. Poradil by si mi ktore probiotika su dobre a ci treba s probiotikami brat aj prebiotika. Co hovoris na Adult Dophilus? A prechadzaju probiotika cez materske mlieko? Pripadne da sa cez teba objednat? A este ma zaujima ci je pravda ze mlieko a mliecne vyrobku zahlienuju a oslabuju imunitu,nejake klky v crevach. Jeden doktor povie ze je to blbost druhy ze natom nieco je pravdy....ci mam davat mlieko 2 rocnemu synovy... dakujem
Re: probiotika
Adulkt Dophilus nespecifikuje, ci su jeho kultury odolne na teplo a kyseliny. Totiz probiotika su aktivne len vtedy, ked su zive. A ked sa nicia teplom, mozes ich uz dostat v obchode mrtve. A ked nie su odolne alebo chranene proti kyselinam, nepreziju to cez kysly zaludok do criev.
Matrerske mlieko je sterilne(podobne ako krv) ale pri kojeni ci odsavani sa dostanu do neho z koze rozne mikroby, vcitane probiotik.
Vacsina europskych deti nema s mliekom problemy, ale deti americkych indianov a cinske maju velky problem z mlieka povacsine.
Pre ludi, co maju alergie z mlieka samozrejme telo reaguje odtlacanim tychto produktov, tj vyraba extra hlieny.
A alergie na jedla su v dosledku nedostatku spravnych vytvorenych telesnych enzymov, ktore sa daju pripadne dodat, tak ako to robim ja.
Tak nemusim obmedzovat pestrost jediel aj pri nedostatku urcitych telesnych enzymov, u mna uz aj kyselin v mojom pokrocilom veku.
- andula
- Nový uživatel
- Neprítomný
A su nejake kvalitne probiotika? Co firma Swiss? Co konkretne odporucas,co je na SK trhu a mozem si to kupit? Alebo da sa od teba objednat? Viem ze obchody ti uz nefunguju... ty ake probiotika pouzivas aka firma ma kvalitne probio? A je potrebne s probio uzivat aj prebiotika,niekde pisu ze nie inde ze bez prebiotik su probio skoro bez ucinku....dakujem
Prebiotika su mikrovlakniny, Treba ich uzivat hodne, lebo tych parsto miligramov probiotik v doplnkoch treba rozmnozit v crevach az na 1 kg a to potrebuje vela probiotickej potravy. Psylium, pektiny, arabinogalactany, inulin, glucomannan conjac a ine su dobre priklady mikrovlaknin a davky z nich su najmenej 10-20 gramov denne a liter vody.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Partneři: hosting Stable.cz, facebook com, Domény .cz, praha zoo, Diskuzní fórum zdarma, snehove frezy, Skoda YETI, rychlý prachy, povinné ručení, nabytek ikea,