Nemyslim si, ze beries privela enzymov, hoci ich beries pomerne dost.
Nikde som totiz este nevidel clanok na nasledky privela enzymov, hoci iste aj to je mozne. Snad pre to, ze su enzymaticke vyrobky este relativne nie prilis silne, hoci proti nedavnej minulosti sa znacne zosilili.
Odmorenie tela kazdemu prispeje na roznych zdravotnych ukazovateloch, zialbohy nasa civilizovana strava znacne telo zamoruje
Na zapalove procesy odporucam najma curcumin, pozri na vyrobok
http://www.swansonvitamins.com/SWH084/ItemDetail?n=0
Moja zena mala skarede zapaleny bederny klb, cely bok napuchnuty ze nevedela ani lezat, ani sediet, ani spat, zobrala 3x2 kapsule tohto silneho produktu a do tyzdna bolo po celom probleme. Viem, je to masivna davka, ovela viac, nez odporuca vyrobca, ale zabrala rychle a ucinne. Vlastne ani neviem co to sposobilo, to sme ani vlastne neadresovali, len symptom, ale aj to uz stacilo.
Drzim ti palce.
Ja sa snazim schudnut, lebo moja cukrovka by bola po schudnuti ovela lepsia, ale nemozem drzat redukcne diety, kedze by ma to obralo o energiu a schopnost robit, moj pracovny tyzden v normalnej robote je vyse 60 hodin tyzdennem plus ine povinnosti a aj totom pisanie. Tak som sa o to pokusil enzymami na tuky, vacsimi davkami lipazy, kde zaroven beriem aj lecitin, termogeneracnu zmes, 7 keto DHEA a hodiu gordonii na potlacenie hladu.
Cvicenie by velmi pomohlo, ale vyzaduje si cas, ktory som si pri dnesnem pracovnom zatazeni na to nevedel najst, hoci si myslim, ze to by asi prispelo najviac v konecnom dosledku.To by totiz zaroven spalilo vysoku hladinu cukru v mojej krvi....