1

Téma: Rakovina žalúdka

Dobry den, pred mesiacom sestre mojej svokry diagnostikovali adenokarcinóm na zaludku.
V sucasnosti je po gastrektomii a chodi na CheT. Nemam celu spravu od onkologa, ale su tam uz MTS v brusnej dutine, je tam uz stadium C IV, alebo neviem ako sa to vola. Proste lekár povedal, ze je to velmi vazne.
Mne sa ta CheT osobne nepáci, podla mna to ma nulovy ucinok a nicí to vsetko zdrave a hlavne imunitu pacienta.
Co si myslite o metode MUDr. Jurkovica?
Ako by sa mohla tato pacientka liecit? Myslim tym liecbu prírodnými prípravkami.
Dakujem.

2

Re: Rakovina žalúdka

Pripojim tu prispevok ktory som davnejsie napisal. Chyba tam rakovinna dieta, ktora pozostava hlavne zo zelenin, orechov ,malicko celozrnnych samozrejme su tam vynechane mliecne vyrobky maso atd, lebo to su veci co zhorsuju zamorenie tela.
Samozrejme vsetky spomenute musia byt v spravnych davkach, nielen ukazkovo.
Pripajam:
Su doplnky ktore priamo napadaju alebo nedovolia rozmnozovat sa rakovinnym bunkam, tj cytotoxicke:
Velke davky vitaminu C, B-17(amygdalin),  graviola, lapacho, paw-paw,Samento/vilcacora, artemizinin, lactoferrin, elagitanin, citral a ine.
Su latky ktore podporuju obranu tela proti vzniku rakovinnych buniek a posilnuju telo v bojo proti nim ako:
Betaglukany, riasy a vytazky z nich(chlorella, spirulina dunaliena, fucoidan, Seanol) I3C, DIM, crinum, calcium D- glucarate, vitamin D , selen, rybacie oleje, lanovy a kokosovy panensky a samozrejme vsetky antioxidanty.
A je osobitne cistenie tela od toxinov a zamorenia, co prispieva k zvysenej obrane tela a menej tvorenia roznych poskodenych utvarov a rakovinnych buniek, ako:
Enzymi(bromelain, papain,. pancreatine, fungalne enzymi, serrapeptaza...),
absorbenty(vlakniny,drevenne uhlie, bentonity, zeolity, najme vsade prenikajuci tekuty zeolit),
chelacne agenty(ovocne a zeleninove kyseliny, EDTA, DMSA,cilantro a ine zelene vrsky zelenin)

Viac na kompletne lekarske protokoly najdes na   www.cancertutor.org.

Breussova metoda a metoda Jurkovica su uz trochu starsie,odvtedy pribudlo hromadu inych, zialbohu onkologovia zatial ani Breussovu metodu este neprijali, hoci povodne vychadza z 15 storocia!
Rakovina zaludka je zo zanedbanej infekcie helikobaktera pilori hlavne.

Naposledy upravil: RNG (2010-01-01 18:05:34)

3

Alebo pozrite si stranku o Gersonovej metode liecenia rakoviny.Ide o nizko kaloricku dietu s nizkymi proteinmi,eliminaciou soli vo forme surovych organickych stiav ,detoxikaciou,naturalnymi vyzivovymi doplnkami a kofeinovymi crevnymi sprchami. Pisem Vam o tom preto,lebo nie davno otvorili centrum pre liecenie rakoviny a ostatnych degenerativnych ochoreni touto metodou i pre Europu, v Madarsku pri Budapesti,coby nebolo pre vas daleko.
Takato Gersonova klinika existuje v Mexiku,zalozena Charlotte Gersonovou,dcerou prof.Gersona/jeho metodu vyuzivaju asi 60 rokov/.Existuje i vela knih o tejto liecbe ako Gersonova terapia,/Ch.Gerson a Beata Bishop/,Liecba rakoviny/Max Gerson/ a ine,ktore sa dali dostat i u nas Slovensku.Beata Bishop,autorka 1.knihy,zurnalistka, vyliecila sa z melanomu asi pre 20 rokmi na tejto klinike v Mexiku.Myslim,ze ZIJE v Londyne a je povodom  Madarka,mozno prave preto to centrum v Madarsku.Dalsie su este v Kalifornii a na Hawaji.

Linka na YOU TUBE z Mexika:Gerson Therapy at Baja Nutri Care Center

http://www.gerson.org/findGersonClinic.asp
http://www.gerson.org/

Linka o vysledkoch viacerych metod pri liecbe rakoviny:
http://www.users.on.net/~pmoran/cancer/ … tudies.htm

http://www.conscious.tv/life_story.html
http://cancerfighter.wordpress.com/2008 … tre-opens/

4

nuz ta linka na ucinnost nie je priam velmi optimisticka. Na www.cancertutor.com su ovela lepsie vysledky pouzitim inych metod, kde sa pouzivaju nielen enzymy a zmenena strava, ale rozne ucinne cytotoxicke latky, hlavne v kombinaciach.

Naposledy upravil: RNG (2009-06-27 00:48:01)

5

tuto je velmi dobry a dokladne spravovany filmovy klip o rakovine  ako dosledku nedostatku vitaminov, konkretne vitaminu B-17 v nasich civilizovanych jedlach a usilie organizovanej mediciny ho diskreditovat ako skodlivinu, kyanid aj napriek tomu, ze to nijak nebolo dostatocne dokazane a naopak, liecenie davkami B-17 je zname z tisicov pacientov, a civilizacie, ktore maju v svojej strave B-17 prakticky nepoznaju rakoviny.
Kedze je tam spomenute mnozstvo lekarov zvucnych mien a tisice  pacientov, priklanam sa velmi tomu nazoru a odmietam ten, ktory je tlaceny masovou medicinou hlavne z financnych dovodov.
Hlavne pre ovela vyssiu ucinnost v Mexiku,, kde sa pouziva  v mnozstve nemocnic , nez tradicne onkologicke:jed, noz a ohen(chemoterapia, operacia, a rozne ziarenia)
Naozaj to stoji za pozretie, aj ked je 55 minut dlhy:
http://video.google.co.uk/videoplay?doc … 0281243507

Pridam sem zmienku o velmi silnom produkte s obsahom betaglukanov, extremne silnym antioxidantom, a celkove vysokym antimikrobialnym a protirakovinnym ucinkom, parazitnu hubu rastucu najma na brezach, rysavec sikmy(chaga, innonotuus obliquus). Ja som ju sice uvadzal medzi silnymi antiviralnymi zatial, ale je aj velmi uzitocna pri lieceni rakovin a inych chorob.

Davka je 10 gramov denne, pravdepodobne najucinnejsi je vodoalkoholicky vyluh, nie caj, lebo napr jej zlozka,betulin(antiviralny, protirakovinny) nie je vo vode rozpustny, ale v alkohole ano.
Kedze tato huba rastie aj na Slovensku, bolo by na case, aby ju ludia zbierali a dali na trh.

Naposledy upravil: RNG (2010-01-01 18:03:09)

6

RNG, myslíš, že ten kyanid v marhulovych jadierkach vo vacsom mnozstve (napr. 20 naraz) je skodlivy, ci ten kyanid je vo forme zdraviu neskodnej? Ďakujem.

7

Dole na stránke (http://www.sibir.sk/m.php?t=1&m=14&id=10076) sú nejaké kontakty pre SR a ČR ohľadom čagy... Len ktovie, za aké ceny sa distribuujú... Ale je tam i uvedený výrobca v SR...

Naposledy upravil: borko (2010-01-05 02:22:15)

8

borko, B-17 sa vplyvom zaludocnej kyseliny ciastocne rozklada a uvolnuje kyanovodikovu kyselinu v malych mnozstvach.
Telo ma k dispozicii urcite mnozstvo enzymov, ktore rozlozia kyanidy(zneskodnia), takze mensie mnozstvo semien nam neuskodi.
Vacsie ale ano, o tom sa napr presvecila moja draha polovicka, ked si dala asi tri hrste marhulovych a slivkovych jadierok-roztrzito si ich pomylila s mandlami(mozno okolo 30 kusov) ocervenela a lapala po dychu, mala vsetky znamky otravy kyanidmi, na stastie len mierne a za hodinu bola v poriadku.
Takze z toho jasne vyplyva, pozor na tie jadierka, vsetko s mierou!
Dobre pravidlo je, zjedz len tolko kusov jadierok, kolko by si za den  zjedol kusov ovocia
A treba to vyskusat, kolko kto znesie, od mensich davok az po toleranciu tela.
Pomalicky po jednom brat a dlho zut.
Ja som viackrat zobral az 3 krat denne okolo 5 az 7 kuskov. Aj na relativnerj horkosti(obsah B17) velmi zalezi, lebo niektore jadierka su skoro uplne sladke a niektore (napr nektarinky a ringloty) su napakovane tymi B-17  komplexnymi kyanidmi.

9

borko, nevidim v cinskej a sibirskej chage ziadne zvlastne kvality. V USA a Kanade a iste aj na Slovensku su tiez oblasti velmi ciste, nezamorene, kde rastie hromada briez a je tam plno chorosov, vcitane chagy.
A dnes su ceny podstatne nizsie, ako sibirska dovozova. Rusi nevedia co za nu pytat a prechadzanim cez priekupnikov sa cena este nenormalne navysi. Tu (USA)som videl kusovu chagu uz od 10 dolarov za libru(454 gramov) samozrejme mam radsej ju kupit od pestovatelov medicinnych hub, ktori ju triedia upravuju a jemne melu, cim sa da luhovat ovela rychlejsie a ucinnejsie.
Extrakty su obvykle niekolkokrat drahsie a casto velmi slabe(4:1 )znamena miesto odporucenych 10 gramov chagy treba vypit 50 gramov tinktury(vyse 3 lyzice) co samozrejme ziadny vyrobca neodporuci, lebo by sa to zdalo hrozne drahe a odporuci povedzme 30 kvapiek, co je hanebne malo, 1,5 gramu tinktury.
Potom samozrejme nemozno ocakavat prakticky ziadnu ucinnost a ludia si myslia , ze doplnky su velmi slabe. Samozrejme, ked je davka maly zlomok z toho, co sa klinicky skusalo a bolo ucinne.

Naposledy upravil: RNG (2010-01-05 08:15:39)

10

RNG, prosím ťa:

1. marhuľové jadierka sa majú jesť na plný, či prázdny žalúdok?
2. vitamíny sa môžu jesť i na prázdny žalúdok? Viem, že zinok, železo a chróm sa nemajú jesť na prázdny žalúdok, čiže všetko ostatné sa môže aj na prázdny?

Ďakujem!

11

borko, ja som osobne jedol marhulove jadierka aj na prazdny aj na plny zaludok. Samozrejme na prazdny je absorbcia ucinnych latok obvykle vyssia, ale niekedy to zaludok neznesie a niekedy treba doplnky brat spolu s jedlom, aby sa zabudovali do tela s inymi latkami a nevylucili. V pripade zinku, neber ho spolu so zelezom ale daj medzi ne pauzu.Zinok teda neber s jedlami obsahujucimi vela zeleza , lebo sa vzajomne potlacaju pri absorbcii.

12

pre ludi s rakovinou odporucam precitat si knihu RAKOVINA - preco stale umierame bez spoznania pravdy (Phillip Day), dostat aj na Slovensku cez www.zdravie.sro.sk

13

Nove informacie a tiez aj starsie a potlacane informacie su najlepsia zbran v boji proti rakovinam.
Zialbohu konvencna medicina je proti rakovinam prakticky velmi malo ucinna a financne zaujmy nedovolia inym, ucinnejsim metodam preniknut medzi siroku verejnost, preto si ich treba doslova hladat.
Onkologovia su zatia zial v tom nie napomocni, skor naopak. Je to samozrejme, lebo robia len to, co ich v skole naucili a akekolvek vybocenie sa prenasleduje a tvrdo tresta.

14

Dobrý deŇ, chcem sa opýtať aké doplnky by boli vhodné pri diagnoze astrocytom na mozgu.

15

Rakovina mozgu je obvykle neliecitelna klasickou medicinou vobec, lebo chemoterapia nepomaha a operacie nie su mozne.
Ale vsetky metody alternativnej mediciny su tu aplikovatelne.

Daleko najuspesnejsia metoda je dr Burzynskeho neoplastony
Tu uvediem historie par pacientov
http://burzynskipatientgroup.org/stories.html
Inac je hromada inych metod, najdes na www.cancertutor.org.

Ja osobne mam skusenost len s graviolou(caj z lyzice denne), betaglukanmi(3x400 mg) , tekutymi zeolitmi(3x20 kvapiek) ,silnymi enzymami  a jodom(6 az 12 mg transdermalne) na odmorenie tela.
Tiez s pouzitim roznych velmi silnych antioxidantov, ako vytazky z hroznovych semien(proantokyanidy2x200 mg denne) z roznych listov a kor stromov(polyfenoly)roznych inych jadierok(napr elagitanin davka 2x100 mg denne) a podobne.

Ucinne davky vitaminu C a B-17 sa musia nanestastie podavat injekcne do zil, tj len pod dozorom lekarov a takych, co su to ochotni aplikovat zialbohu nenajdes asi vela, ak vobec na Slovensku.

Mnohe rakoviny su nasledky aj parazitov, takze protiparaziticke metody by tu mohli byt tiez ucinne(dr Hulda Clark)

Odporucam pouzivat niekolko prostriedkov naraz, aby sa pravdepodobnost vyliecenie zvysila, a to pri kazdej rakovine.

Z jednoduchych prostriedkov odporucam napr metodu dr Eleny Budwig, ktora pozostava z 2x denne pouzitia dobre vymiesanej zmesi lanoveho oleja(za studena tlaceneho=panenskeho) a pol salky tvarohu

Pomocne su aj selen(600 mcg), ubiquinone(3x100 mg) a rozne ine.

16

Na otazku,ako je B-17 ucinny, podla literatury od ludi, co to pouzivaju je velmi ucinny.
Samozrejme nie len sam o sebe, treba podla moznosti skombinovat s tym aj ine metody, najma enzymaticke, absorbcne a chelacne cistenie, pripadne aj antiparaziticke, kedze aspon podla dr Huldy Clark a roznych inych badatelov mnohe rakoviny su vysledok nielen virusov a roznych bakterii, ale aj parazitov, ktorych vylucky=toxiny su casto karcinogenne.
A samozrejme je hromada inych metod a prostriedkov, ako som uz predtym pisal.
V literature je spomenute varovanie, aby sa tie rozdielne metody nekombinovali, ale ja nevidim na to ziadny dovod okrem toho, ze su to rady od lekarov, ktori nechcu , aby boli akekolvek ucinne metody okrem tradicnych onkologickych.
Zialbohu situacia je taka, ze na tradicnych metodach sa uzasne zaraba a alternativne by tento stav velmi vyhodny  z ekonomickeho hladiska pre zdravotny priemysel porusili.
V sucasnosti napr v USA vydoluju z kazdeho rakovinneho pacienta (a jeho poistovne)od 350 tisic do 850 tisic dolarov, podla toho, ako dlho vydrzi brat chemoterapiu a kolko operacii a oziareni na nom mozu urobit kym zomrie. Naozajstne vyliecenie na mnohorocny dlhy zivot , o tom sa tu vobec nehovori, len o preziti dvoch ci piatich rokov.A aj to ma dost ubohu statistiku.

17

Tu je zaujímavý link na zeleninové šťavy:

http://www.berkana.sk/akcia-biotta-breu … ml-616.php

18

Je tyo sice zaujimava zmes, ale kedze musi byt pasterizovana proti kazeniu, t0o najcennejsie, enzymi v nej, su znicene. Tj neporispieva k lieceniu rakovin podstatne, zialbohu.
Breussova dieta potrebuje cerstve a surove zeleninove stavy.
Ja som nie osobne priatelom Breussovej metody=hladovka, lebo enzymaticky ucinok cistenia v tele mozno dosiahnut velkymi davkami doplnkovych enzymov aj bez hladovania.