Téma: bolesť obličiek
Prosím ťa, RNG, čo by si odporučil môjmu kamarátovi, ktorý má bolesti v oblasti obličiek, teda pravdepodobne sú to obličky... Je trochu obéznejší a má nábeh na cukrovku... Ďakujem!
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Prosím ťa, RNG, čo by si odporučil môjmu kamarátovi, ktorý má bolesti v oblasti obličiek, teda pravdepodobne sú to obličky... Je trochu obéznejší a má nábeh na cukrovku... Ďakujem!
Kazdy organ sa ma periodicky cistit. Na oblicky su rozne caje, najma chanca piedra.A hodne vody, samozrejme.
Oblicky mozu mat aj rozne infekcie, na ktore treba brat antimikrobialne latky, napr oreganovy olej a roztok citricidalu.
Kto sa nebrani a vyckava, doplati na to
Oblicky treba chranit pred prechladnutim, dobre je nosit tzv oblickovy pas, aspon v case ked ich clovek "citi"
Protizapalove ako curcumin, dumbier, vitamin C a boswelicka kyselina a samozrejme rozne cistiace enzymi tu mozu byt tiez napomocne.
Tak isto cistenie ciev lecitinom, co odporucam kazdemu(1 az 2 krat do tyzdna lyzica cisteho praskoveho lecitinu).
Zlepsenie cirkulacie zlepsi osetrenie, vyzivu a regeneraciu celeho tela, vcitane samozrejme aj obliciek.
RNG, prosím Ťa aké dávkovanie by si doporučil na obličkové kamene, aby sa to rovnalo čaju z chanca Piedra Ďakujem
Neviem,, kolko sa v caji vyluhuje aktivnych latok, predpokladam ze aspon polovica, takze ked odporucam na caj 6 gramov byliny, aspon 3 gramy by mali byt v kapsuliach plus hodne vody.
Ale ako hovorim, vyskum bol robeny z vodnym vyluhom=cajom, nie s kapsulami byliny
RNG, ešte Ťa poprosím, ktoré by si vybral z Tvojho hľadiska, ak vylučim čaj z byliny. Capsule zo Swanson, alebo vyberám ešte z týchto
http://www.iherb.com/Rain-Tree-Nutritio
17450?at=0
/4675?at=0
http://www.iherb.com/Whole-World-Botani
16450?at=0
Dosť si myslím, že tie od Rain-Tree- Nutrition, kedže aj sypaná bylina je od nich. Ďakujem za Tvoj názor.
Nuz ten vyluh by som nekupoval to je na obsah ucinnych latok pridrahe, Rain tree sypany caj pijem posledne 2 tyzdne aj ja, lebo som zistil ze mam dnu=nahromadenie krystalikov kyseliny mocovej v tele, a kedze chanca piedra rozpusta kamene, ktore su zlozene zo stavelanov a kyseliny mocovej, tak si myslim ze tie ucinne latky odpratavaju kamene niele z ladvin,,ale aj hocikde inde v tele rozne mikrokrystaliky kyseliny mocovej=dna.
A zda sa, ze uz citim ze mi to pomaha.
Ja by som si vybral kapsule rovno z Rain-tree, ale kapsule su na obsah podstatne drahsie, ako sypama bylina.
RNG, prosím Ťa o radu, čo by okrem chanca piedra, ktoru už pije, pomohlo obličkám na regeneráciu, Laboratorne vyýsleky ukazuju zvýšený
Kreatinín-S 217,0 norma 39-89
Chloridy-S 114,0 norma 95-110
Chloridy U-odpad 78,0 norma 120-260
GF S+U 0,58 norma 1,37-1,97
GFS Cockgroft 0,44 norma 1,37-1,97
CF rozdiel 31,82 norma -30-30
Tub . rezorbcia 86,44 norma 97-100
Najhoršie je to s tým kreatinínom. Vďaka za Tvoj názor a radu.
Oblicky sa poskodzuju najma roznymi mikrobialnymi nakazami, bud si ista, ze ich vytlcies skor, nez ti znicia ladviny.
Pocas regeneracie okrem chancy piedra odporucam brat niektore antimikrobialne, najma protiplesnove a protikandidove, lebo tie nakazy sa velmi tazko zistuju urologmi a napriek tomu icjh tam mozes mat a nicia ti ladviny viac a viac.
Na tkaniva a najma tvorbu kolagenu treba vitamin C, arginin, ornitin a najma lysin.
Na kazde hojenie v tele pomaha aloe vera a rozne adaptogeny.
chcel som si objednat chanca piedra (powder, 1 lb) z rain-tree a cuduj sa svete, na slovensko nedovazaju. neviete mi niekto poradit, ci je to sposobne codexom allimentarius alebo len jednoducho tato spolocnost nedovaza na slovensko? na ostatnych strankach je tento produkt vypredany a tak pomaly zacinam mat obavy, ze sa k nemu na slovensku nedostanem...
Rain-tree nedovaza priamo na Slovensko Vela US spolocnosti nema zahranicne oddelenie.
Ale napr ich mnohe produkty mozes kupit cez Iherb
17536?at=0
Momentalne ju sice nemaju na sklade, ale iste za par tyzdnov bude.Asi bol o nu neocakavany zaujem.
Drahsie, tj plnenu v kapsuliach ju mozes dostat
http://www.iherb.com/Nutricology-Phylla
/3453?at=0
Inac najdes ju aj na Slovensku v roznych cajovych obchodoch atd, pozri
http://www.lekarendoma.sk/chanca-piedra
nuz som trochu sklamany, na iherb ju nemaju ani po dvoch mesiacoch...asi teda vyskusam tu zo slovenska...
OK
Príspevky [ 12 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: Skoda YETI, katalog nabytek, povinné ručení, praha zoo, facebook com, Vlastní diskuzní fórum, snehove frezy, hosting Stable.cz, Domény .cz, rychlý prachy,