1

Téma: helicobacter pylori

Chcel by som sa spytat na moznu liecbu Helicobactera Pylori pre moju sestru. Problem je ze este koji svoji dceru. Je nejaky setrny sposob na odstranenie Helicobacteru bez antibiotik? A da sa nejako zistit, ze ma Helicobacter? Alebo musi ist na gastro? Totizto ma silny biely povlak na jazyku a doktorka jej vravi, ze moze mat prave tuto bakteriu. Ale mozno aj nie. Z coho by taky povlak ale bol?

Dakujem pekne.

2

Re: helicobacter pylori

Biely povlak na jazyku su plesne alebo kvasne kultury. Pozri na temu candida.

Helikobakter moze mat hocikto, je to velmi rozsirena bakteria. Po patdesiatke ho ma 1/2 ludi.
Sposobuje najma vredy na zaludku, pripadne acne a zriedka aj zapaly na srdci. Je na nu jednoduchy krvny test a dokonca aj dychovy. Lekari maju na nu kombinaciu 2 antibiotik a zluceninu bismutu.
Dobre pracuje aj koloidna strieborna voda a zluceniny zinku, najma specialna predavana pod menom Pep Zin(zinc carnosine)

3

nechcem zakladat novu temu,tak sa spytam tu.este to nemam potvrdene,ale bola som v piatok na gastre a zo zaludku mi vzali 2 vzorky,lebo tam bol zapal.doktor mi povedal,ze uvidime,ci sa potvrdi helicobacter.no a nieco som si o tom citala,tak mi je jasne,ze ak ano,daju mi antibiotika.tie brat planujem,ale chcem to podporit aj niecim inym-doplnkami stravy.citala som hlavne o striebornej vode a GSE.doma mam len to GSE,takze dufam,ze by stacilo len to.no a moja otazka je,ze ci mam brat roztok GSE sucasne spolu s antibiotikami,alebo az potom,co antibiotika doberiem? a ako dlho asi to bude potrebne?
totizto nejake tazkosti nemam,takze ani tym sa nemozem riadit,ze pokial tazkosti neustupia.

4

Nuz ja nie som lekar, aby som ti odporucal antibiotika, ale "doplnkar" co podobne problemy odstranuje potravinovymi doplnkami. A ono to pracuje vyborne, napodiv.
Moj brat si odstranil helikobaktera, ktory sa mu vratil aj po pouziti trojkombinacie, 2 atb a bismuthovy preparat. Urobil to tak, ze pil 3x2 lyzice az poldeci  koloidnej striebornej vody  pocas 4 tyzdniov. ked isiel potom na dychovy test, potvrdil mu lekar, ze je H.p zniceny. Samozrejme krvny test ukazuje este aj po pol roku protilatky, telo len tak rychlo nevypne produkciu protilatok,. aj ked je nakaza uz znicena.

Zapaly zaludka su casto z nakaz, ktore nie su znicene pre nedostatok kyselin v zaludku.

5

a mozem tu striebornu vodu teda nahradit s GSE?lebo to doma mam ale striebornu vodu nie.
no a este som citala,ze ste odporucali aj zinok brat.da sa taky kupit aj u nas v lekarni,alebo by ste mi vedeli poradit nejaky z iherbu?

6

Citricidal moze vybit aj helikobakter, ale to nemam nijak vyskusane. Co vybije helikobakter isto je napr monolaurin.
Zinok vo forme PepZin(zinc carnosine) je udajne tiez na to dobry, len to je zdlhavejsie.
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-PepZ … /2467?at=0

7

ak sa potvrdi ten helicobacter,tak vyberiem antibiotika,ale popri tom budem brat aj GSE(ten zinok asi az neskor,lebo nestihne prist) a to uz snad zaberie.ak by nie,tak kupim aj koloidne striebro.vedeli by ste mi aj to poradit nejake z iherbu?ked uz budem objednavat...

8

Weva, prave som sa dozvedel, ze v Lucenci este stale vyrabaju koloidnu striebornu vodu na zariadeni co som tam povodne este namontoval. Ich telefon je 0949 127 872. Takze to je lacnejsie, nez dovoz.

9

vdaka smile

10

Dobrý deň, prosím o prípravok s monolaurínom z iherbu a dávkovanie. Ako dlho ho brať pri H.P.? Ďakujem

11

Zialbohu jediny monolaurin co ma iherb je tato draha forma
http://www.iherb.com/Cardiovascular-Res … 23529?at=0
Ja som pouzival a pouzivam obcas tento
http://www.amazon.com/Ultimate-Monolaur … _sim_hpc_1
Na helicobacretr som spomenul lacnejsima ucinnu metodu pouzivanim koloidne striebornej vody, 4 x 2 lyzice(stvrt deci) denne, moj brat tak potlacil helikobakter za nieco viac ako 3 tyzdne.

12

Aha.
Pozerám to koloidné striebro sa dá kúpiť aj na SK. Ale ja som na striebro alergická, v tom prípade to užívať asi nemôžem?

13

Nepoznam nikoho alergickeho na striebro, ale na primesy v nom, najma na dnes uz nelegalne ale stale predavane pokutne striebro s obsahom niklu.

14

RNG
je efektívnejšie to koloidné striebro na liečbu H.P. alebo je účinnejší http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-PepZ … /2467?at=0 ?

S tou alergiou to je ťažko, nebola som testovaná, ale dotraz každé striebro mi na pokožke vyvolalo alerg. reakciu. Kupovať koloidné striebro len preto, aby som vyskúšala, či mi to skúškou na koži niečo urobí alebo neurobí - drahé experimenty pre mňa, preto by som radšej stavila na istotu.

15

A ešte prosím odpoved - keby som užívala pepzin 2x1 - koľko asi zinku denne dostanem? Vtedy na čas by bolo treba vysadiť ten štandardný zinok?

16

Pep zin ma len 8 mg zinku v jednej kapsuli, tj ked budes brat aj 4 denne, nemusis sa obavat predavkovanim zinkom. Samozrejme vtedy nepotrebujes ine zdroje zinku.
Neprekracuj davku zinku 50 mg denne, dokopy zo vsetkych zdrojov.

17

Ďakujem za informáciu, toto všetko je pre mňa úplne nová oblasť, takže mám z tvojho fóra aj z iných tvojich názorov hlavu ako melón, všetko poctivo čítam, ale niekedy mi súvislosti unikajú, prepáč.

Na odstránenie H.P. je podla vás lepší ten pepzin?

18

Neviem, moj brat si ho odstanil, ked sa mu po antibiotickej liecbe vratil obycajnou koloidnou striebornou vodou, 4 x stvrtdeci denne, asi 3 tyzdne.
A teraz berie obcas aj betain HCl, tj obcas si zvysi kyslost v zaludku aj pod PH 2.5, co tu neprijemnu bakteriu tiez zabije, alebo aspon potlaci.
Inac zo starsich ako 60 ju ma vyse 50%, u deti je to len 20% a vacsina ludi o tom nevie a neskodi im natolko, ze by to poznali.

19

Ja to skúsim s tym pepzinom. Dám vedieť ako sa liečim.
A mimo toho, patrí vám moje veľké dakujem, za všetok čas, čo ste mi venovali a venujete do budúcna. Ste pre mňa také svetlo v tejto tme farmaceutických ťahov.

20

OK