1

Téma: ZRážANLIVOSť KRVI

MAL BY SOM JEDNU OTAZKU TERAZ OHLADOM ZRAžANLIVOSTI KRVI . ROBILI ARTROSKOPIU A DALI MI INJEKCIE FRAGMIN. LENžE SOM ICH ZOBRAL LEN TRI. / ZAčAL MA BOLEť ZUB A NEMAL SOM NA TO NERVY SI ESTE PYCHAT INJEKCIE / POTOM MI DAL LEKAR ANOPYRIN . A NECHCEM DO SEBA DAVAT TO SVINSTVO . MYSLIš žE JE POTREBNE TO BRAT? AKA JE MOžNOSť U MNA žE BUDEM MAť PROBLEMY Z TOHOTO. SNAžIM SA ZDRAVO JESť NEFAJčIM VELA PIJEM .A  IDEM SI AKURAT KUPIť čAJ NA PREčISTENIE KRVI . KTORý UPRAVUJE ZRážANLIVOSť KRVI. ZAJTRA SI DAM POHANKU. ATD.. OTAZKA SMERUJE čI MAM SI PREDSA DAť TIE TABLETY ALEBO STAčI TAKTO. MOžNO RYBACI OLEJ ALEBO TUK SI ESTE KUPIM.

2

Re: ZRážANLIVOSť KRVI

Ak ti dali injekcie fragminu(to je nizkomolekularny enzym heparin, vytazok z criev prasata, upraveny) iste mali na to dovod. Tj aspon dufam a nie len automaticky ti to predpisali kvoli tej artroskopii.
Ako som ale povedal, roznych enzymov na znizenie zrazanlivosti krvi, dokonca rozbitie zrazenin je mnozstvo, jiektore su aj ako potravinove doplnky, co samozrejme drviva vacsina lekarov nevie.
Pozri sa na temu krv" a enzymi.
Rybaci olej radim kazdemu brat pravidelne z hromady dovodov. Okrem ineho riedi krv, ale nerozpusta krvne zrazeniny.
Nattokinaza, serrapeptaza a urokinaza ich ale aj rozpustaju velmi ucinne, lepsie nez heparin, ktory je v tomto zmysle velmi malo ucinny(tj na rozpustanie zrazenin, to sa da lahko dokazat v petrihio miske)

3

A TERAZ NEVIEM čO MAM ROBIť čI SI MAM OBJEDNAť ENZYMI čO MI PRIDE ZA 3-4 TYžDNE Z USA.A ABY POTOM NEBOLO NESKORO  ALEBO SI MAM DAVAť TUTO CHEMIU DO SEBA....AKO VLASTNE ZISTIM čI MAM PROBLEM ZO ZRAžANLIVOSTOU PO TEJTO ARTROSKOPII. ? A NAPR ASPON PREVENCIU žIHLAVOVY čAJ NEODPORUčAš?

4

Nebudem hadat, ci mas problem, na to su laboratorne testy.
Ja osobne mam nattokinazu stale u seba v krabicke,nattozyme beriem kazde rano ma riedenie krvi(2000FU) .Ako stredoeuropan povodom mam pomerne hustu krv.
Ked mam niekde v tele bolest alebo trpnutie, tiez pri dlhom sedeni(dlhe vodenie dialkove lety) beriem nattokinazu 2x2000 FU. To je pre istotu, aby sa mi v nohach najme nevytvorila  nahodov zrazenina pri znizenej cirkulacii krvi.
Pri operaciach sa mozu tvorit extra zrazeniny, pre to casto lekari automaticky predpisuju riedenie krvi na urcity cas, kym sa to nevyhoji.
Zialbohu na to pouzivaju len lieky, ktore poznaju, nie potravinove doplnky.

Z prirodnych zdrojov enzymov je to surova cvikla, surovy ananas a surova papaja. Davka je odstavene 2 surove cvikle alebo zjest  1/4 ananasu alebo polku papaje(zalezi od velkosti, samozrejme), najlepsie po kuskoch cely den.

5

Pekny den, pan RNG. Velmi pekne by som Vas chcela poprosit,ci by ste sa mohli pozriet mi na moj rozbor krvi z preventivnej prehliadky:
glukoza 4,41
urea 4,65
kreatinín 64
kys. mocova 142,30
bili.celk. 11,56
bili. konj. 3,25
AST 0,36
ALT 0,38
GMT 0,18
chol.celk. 4,60
LDL - chol. 3,00
HDL - chol. 1,19
TG 0,90
Fe 20,64
VK - Fe 60,20
Calcium -S 2,03
CRP-s 3,06
Na - 141
K - 4,23
Cl - 103,0
Farba - U fyziologická
Sed- kryšt. ery 0-1, leuko 5-7
sed- iné bakt.+, epit. ++
leukocyty 5,6
erytrocyty 4,1
hemoglobin 122 g/l
hematokrit 0,40
str.ob.ery 96,1 fl
Hgb.erytr. 29,6 pg
KoncHb ery 30,8 g/l,pričom norma je 33,3-36,3
trombocyty 118,0 pričom norma je: 131-364 co aj viem,ze mam trombocytopéniu
lymfocyty 30,40
bas+eo+mon 14,7% toho mam viac nez je norma 1,3 - 13
neutrofily 54,9%
abs.p.lymf 1,7
MXD 0,8
abs.p.neut 3,1
šír.tromb 16,60
str.o.trom. 11,70 fl, pricom norma hovori 8,20 - 9,60
P - LCR 0,39
pisala som Vam v inom fore ohladom mojich problemov s mykoplazmami.Trombocytopeniu mam potvrdenu od hematologa,ale to je vsetko.Dostala som od gynekologicky na zaklade vyteru z krcka maternice dalsie atb,udajne malo citlive na mykoplazmy.
Co mi odporucate vzhladom na ten vysledok krvi,co mozem urobit? Zacala som jest surovu stravu,ale grgaci test mi potvrdil,ze mam nedostatok HCl..vsade  davam ku jedlu cesnak,chili,zazvor.,..uzivam NAC a oleuropein v Olive leaf..viem,ze to chce cas...

6

Nuz tie cisla mi nic nehovoria, ja nie som haematolog. Mas ale zly pomer cholesterolov , kde (LDL.+HDL): LDL ma byt nad 3.5,takze ti odporucam pouzivat 20 mg Policosanolu.
Nevidim tam koaguplacne testy(aPTT, PT, a INR), ani vysku hladiny homocysteinu.
Na zeleniny treba brat aj enzym alfa galactosidazu, ktory znacne zmierni crevne nafukovanie. Vacsina nasich obraqnnych latok pochadza zo zdravej crevnej flory, az 70%, preto zriedkavo odporucam pouzivanie atb, ktore tuto floru znicia a tym vlast\ne daju zelenu roznym inym mikrobom, na ktore atb neucinkuju.
Odporucam brat dobre probiotika(kyselinovo a tepelne odolne) a hromadu roznych mikrovlaknin, lebo aj tie najsilnejsie probiotika sa potrebuju mnohotisic krat rozmnozit, aby osidlili creva a vytlacili neuzitocne a rozne skodlive mikroby z nich.