Téma: Žlčník
Ak existuje žlčníku venované vlákno, tak ja som ho nenašla, preto zakladám toto pod pečeňou.
Asi pred mesiacom som si všimla, že v stolici ostávajú nestrávené zvyšky byliniek (rukolu bolo dobre vidieť), ale bola ešte stále taká normálne hnedá. Potom stolica zosvetlela a napred vyzerá pevne, ale vo vode sa začne po chvli rozpadať. Tak neviem, či to môže byť tým, že zjem ráno naraz napr. celý ananás alebo zo 3-4 jablká, alebo nepracuje žlčník, prípadne slinivka tak, ako by mali. Už dva roky sa stravujem zdravo, potom ako mi našli zvýšené pečeňové testy. Ale po troch mesiacoch zdravej stravy sa to uoravilo a už 1 a 3/4 roka krvné výsledky ako bábätko. Tak ma to prekvapilo a rozmýšľam, či by to mohla byť nejaká porucha vo vylučovaní žlče, alebo slinivka? Slinivka údajne nechce moc surového.
Ešte dodám,že pred dvomi týždňani, síce veľmi nerada, ale predsa, som sa dala nahovoriť a využívala Ciplox 500 na močové cesty, čo mi dal urológ, napriek tomu, že opakovane 4x sa kultiváciou nepotrdili žiadne mikroskopické potvory v moči. Hneď na druhý deň ráno ako som dobrala všetkých 20 tabliet mi Hexa PHAN prúžky hrali všetkými farbami dokonca aj takými, aké na stupnici vôbec nie sú :-o). Moč bol hnedý ako coca cola, signalizoval krv v moči mimo farbu na stupnici, postupne na druhý deň večer sa to vytratilo a vyčistilo a odvtedy nič, HexA pHAN už má normálne hodnoty, len tá čudne svetlo sfarbená stolica ostala.
Môžeš mi prosím odpovedať RNG?
Naposledy upravil: Sybilla (2010-04-21 19:13:26)