1

Téma: lupus. sjogrinov syndrom

Dobry den,
prave mi diagnostikovali autoimunitnu chorobu, zatial nemam vsetky vysetrenia tak je to v stadiu podozrenia bud na lupus alebo Sjogrinov syndrom. Kedze sama som zdravotnik viem o co ide a viem aj o hroznych nasledkoch liecby, s cim sa osobne nemienim zmierit. Nehodlam zaplavit telo mnozstvom chemie, kortikosteroidov a antimalarik. Nemam velky prehlad o alternativach, mohli by ste mi poradit ake doplnky a rastlinne produkty by bolo vhodne uzivat? a kde ich zohnat? Mam aj autoimunitne podmienenu hypotyreozu (znizenu cinnost ŠŽ)...mam malinku dcerku a ta potrebude silnu a zdravu maminu ...za odpoved vopred dakujem.

2

Re: lupus. sjogrinov syndrom

http://rng.nazory.eu/autoimunita
Z mikrobov, ktore sa na tychto chorobach najcastejsie podielaju je to borelioza burkdorferi, chlamidia pneumoniae a samozrejme nase vlastne virusy, ktore ma v tele prakticky kazdy a o ktorych lekari zialbohu prehlasuju, ze su "spiace"(dormant, neaktivne), co je daleko od pravdy.
Samozrejme, k tymto chorobam prispieva aj zamorenie tela. co znizuje imunitu, cim telo nevie porazit tieto nakazy a na to lekari predpisu este znizenie imunity, aby sa "autoimunne" neprejavovali navonok
Miesto toho, aby telo odmorili, posilnili v obrane a regenerovali poskodene bunky.
Precitaj si temy ako odmorenie, enzymi, herpes, jod  a podobne

Dobrý deň, rád by som sa informoval ohľadom liekov.... na lupus, nejaký komplex látok na iherb.com.

Ďakujem

4

Kedze sjojgrenov syndrom nema oficialne ziadne konkretne dovody, adresoval by som ho najma intenzivnym enzymatickym cistenim, protizapalovymi(curcuminoidy, boswelin) , antimikrobialnymi latkami , najma na zvysenie viralnej imunity a proti L-formam.
Takze sa nejedna o jediny "vsemocny" komplex latok, ale viacero doplnkov