Téma: Trojklaný nerv
dobrý den chcela by som poradit pre moju mamu -57ročná, trpí nervovými bolestivými záchvatmi trojklann nervu-absolvovala vyšetrenia-nič nebolo zistené
dakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
dobrý den chcela by som poradit pre moju mamu -57ročná, trpí nervovými bolestivými záchvatmi trojklann nervu-absolvovala vyšetrenia-nič nebolo zistené
dakujem
Nervove bolesti roznych druhov su vyvolane zapalmi nervov, ktore su spravidla sposobene viralnymi utokmi v tele, najma starsich ludi, ktori maju znizenu viralnu imunitu. Dovodom su premnozenia nasich v tele vzdy pritomnych virusov, takze si ich lekari nevsimaju(herpesy roznych druhov, cmv, ebv, hpv...)
Najma HSV1 a HSV1 a VZV=varicella zostrix su hlavne dovody
Pozri na temu http://rng.nazory.eu/herpes
Na regeneraciu poskodenych myelinovych obalov treba brat kvalitne rybacie oleje v davke 6 az 10 gramov denne, lebo tie obsahuju dnes v potrave vzacne oleje EPA a DHA, ktore su potrebne na regeneraciu myelinu(nervova izolacia)
Docasne proti zapalom pomahaju aj rozne protizapalove doplnky, najma curcumin , dumbier, boswelin, a enzymi, najma serrapeptaza. Sice adresuju len symptom=potlacia zapal, ale aj to telu umozni sa "svojpomocne" vyhojit.
Jedna z kvalitnejsich zmesi na trhu je napr http://www.swansonvitamins.com/SWH084/ItemDetail?n=0
kde samozrejme odporucam aj z osobnej skusenosti masivnejsiu davku, 3x2 kapsule v pripade silneho zapalu, 2x1 kapsulu udrzobne , najma proti alzheimerovej chorobe .
Príspevky [ 2 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: snehove frezy; povinné ručení; facebook com; hosting Stable.cz; Registrace domény; Diskuzní fórum zdarma; katalog nabytek; Skoda YETI; praha zoo; rychlý prachy;