1

Téma: nadoblicky

zdravim prosim ta rng pozeral som na swansone niake vyrobky co mi to vyplulo ked som dal vyhladat keyword adrenal ale niak som sa tam nedocital ktory by bol pre mna vhodny. koncim s kortikoidmy a to relativne dost rychlo tak mi bude mozno hrozit ze mi nadoblicky prestanu vytvarat gluikortikoidy kedze si uz odvykli, pomoze mi niektory z tychto vyrobkov "nakopnut" nadoblicky po tomto svinstve aby fungovali spravne? a este od temy otazka ked je zamorene telo po zabiti infekcie co by si este poradil okrem enzymov psylia a vela vody aby som to dostal zo seba von co najrychlejsie ,konkretne sa jedna hlavne o srdce a chrbat, dakujem velmi pekne

2

Re: nadoblicky

Nepamatam si, na co si glucokorticoidy pouzival, obvykle sa pouzivaju na potlacenei zapalov, na co je plno roznych neskodnych protizapalovych  potravinovych doplnkov.
Na podporu adrenalnej zlazy je tiez plno doplnkov, pozri na
adrenal support supplements v www.Google.com
Cistenie a odmorovanie tela sa prevadza enzymami, absorbentmi a chelatormi vseobecne. Zalezi od typu zamorenia.
Pri brani roznych syntetickych liekov sa odmorovanie ma sustredit najma na pecen, to je nas filter, na to si pozri protokol dr Berksona v teme pecen.
Neviem, co myslis tym srdcom a chrbatom v tomto spojeni.

Naposledy upravil: RNG (2010-07-29 17:13:36)

3

ja som ich bral na zapal myokardu lebo uz som vybral vsetko mozne co existuje na infekcie a stale to tam bolo a bohuzial ani tieto prirodne protizapalove mi na ten zapal nestacili a opuchalo mi srdce aj ked som bral vsetky naraz

amozes napriklad zo swansonu poradit konretny vyrobok na tento moj problem nadobliciek?dakujem

Naposledy upravil: 5qo (2010-07-29 18:08:13)

4

Davka protizapaloveho curcuminu napr je 3x2 kapsule tohoto vyrobku alebo podobnych obsahom curcuminoidov
http://www.swansonvitamins.com/SWH084/ItemDetail?n=0
Potlacenie zapalu ale neadresuje pricinu, tj mikroby ci zamorenie, co to sposobili. Na to treba adresovat rozne mozne, ako rozne streptokoky(citricidal), helikobakter pilori, premnozenie virusov(pozri temu herpes, kde som adresoval vseobecne zvysenie viralnej imunity), odmorenie tela aj je zapal sposobeny nejakym zamorenim, to je tiez uz popisane v roznych temach.
ATB je zialbohu ucinne len na bakterie, a aj to nie vsetky, mnohe su atb rezistentne, takze treba na ne pouzit ine antimikrobialne prostriedky

Na posilnenie funkcie adrenalnej zlazy je napr http://www.iherb.com/Ridge-Crest-Herbal … _medium=f2
alebo rozne vytazky z adrenalne zlazy zo zvierat, co povazujem za trochu riskantne, hoci ziadne problemy v literature s tym nie su uvedene, okrem prebytku cortisolu.
Viacej o tom najdes napr na http://www.adrenalfatigue.org/programs- … ogram.html
teda ked ti to naozaj treba a nie je to len docasny ucinok liekov, co si bral.

Naposledy upravil: RNG (2010-07-30 15:09:08)

5

inac na ten kortizol som sa dopatral ze sa bere b3 a b5 ze si ho vie vyrobit telo z tych to vitaminov tak to beru ludai s unavovym syndromom,ale objednal som si aj ten adrenal raw produkt zo swansonu tak snad to k niecomu bude, ono to umelo doda kortizol do tela?alebo to dodava aj niaky materail pre spravne fungovanie nadobliciek nevies,aj ich to "olpravuje a regenruje"?

6

Hovorit o umelom pri prirodnych produktoch nie je na mieste, to su prirodne suciastky potravy a polotovary vhodne pre funkciu nadoblickovej zlazy.
Nakolko to pomoze regenerovat , to neviem ale uskodit to nemoze.Inac by to zakazali predavat ako doplnok.