Téma: stres
Existuju nejake doplnky na lepsie zvladnutie stresu ?
Najma pracovneho stresu, ktory zacina uz v nedelu podvecer a casto sa
prejavuje nervozitou, tazobou a horuckou.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Existuju nejake doplnky na lepsie zvladnutie stresu ?
Najma pracovneho stresu, ktory zacina uz v nedelu podvecer a casto sa
prejavuje nervozitou, tazobou a horuckou.
SAM-e, vitaminy B, najma zmes Stress B plus C, ktora uz vo svojom nazve naznacuje ze je na stress, destresujuce cvicenia su tiez velmi uzitocne
Moja zena pouziva SWJ zakazdym, ked ma silny stress a jej to pomaha(zvysuje serotonin, norpinepgrine, GABA)
Kazdemu pracuje nieco ine, tj dodanie toho, co telo v strese spotrebuva viac a potom je z toho v tele nedostatok.
Najcastejsie okrem vitaminov vidim v tych protistresovych preparatoch aminokyselinu L-theanine.
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Sunt
12959?at=0
S tou nemam ziadnu skusenost, takze "no comment"
daju sa kupit lieky na uzkost? ale nemyslim tym antidepresiva
Na tomto fore radim len potravinove doplnky, nie lieky. Je mnozstvo doplnkov, co pomaha na rozne nervove problemy, vcitane uzkosti. Moja zena berie OBCAS SJW, tiez trpi uzkostou v davoch ludi.Tak asi 2 hodiny pred davovymi situaciami zoberie 3 kapsule(dokopy 900 mg,ktore obsahuju 0.3 % hypericinu a 3% hyperforinu) a ma na vyse 8 hodin pokoj od stresu a uzkosti.
Ale kazdemu pracuje nieco ine, takze nepomoze nic, len to vyskusat. Opakujem:
SJW je pomoc vyse 80% ludom, takze ho uvadzam prve, potom 5-HTP, GABA, SAM-e, vitaminy B(stress B plus C) a ine.
RNG ako dlho treba asi uzivat napr Stress b complex , aby problemy zmizli. Dost casto som vystaveny stresovym situaciam, cim dalej tym viac ma boli cely chrbat v poslednej dobe hl. krcna chrbtica a krk...akoby som sa zle vyspal. Som taky nesustredeny, stale unaveny, ruky stale studene, zhorsene videnie. Liecim sa ale na Candidu, beriem vsetko ako radis na Tvojich forach, co by bolo dobre este na stres uzivat okrem Stress b complexu?? Mozu byt tieto problemy zo stresu?
Stress ovplyvnuje vsetko v tele. Pri strese sa menia rozne procesy, telo je oslabene, mnohe ziviny sa spotrebuvaju rychlejsie.
http://rng.nazory.eu/stres
Mozem dolozit k tomu napr L-theanine, ktory ukludnuje , Picamilon, rusky objav zluceniny B-3 a GABA, ktory vie preniknut cez mozgovu krvnu barieru(GABA samotne neprenika)
http://www.nextag.com/picamilon/shop-html
http://www.iherb.com/Source-Naturals-L-
/1430?at=0
Mam odskusane proti stresu najma vitaminy B, napriklad B-50 z iherbu, plus k tomu navyse zvysenu davku kyseliny listovej + 800 a vitaminu B-12 - 1000 mcg v lipozomalnej forme.
Ale zrejme mi to pomohlo v spolupraci s ostatnymi vseobecnymi doplnkami, co tu RNG odporuca uplne vsetkym : C, D3, E, Zn, jod transdermalne, Se, omega 3 kyseliny a kopu Fytochemikalii - flavonoidy, karotenoidy, antokyaniny, katechiny ci uz v doplnkoch, alebo aj v surovej odstavenej zelenine.
Za tieto informacie som tomuto Slovakovi zijucom v USA naozaj vdacny, a taktiez nechcem obist ani zakladatela a admina tohto fora. Kto sa o zdravie cez google zaujima, tak najde okrem inych aj tuto stranku. Okrem toho je tu mnoho odkazov, ktore su plne odbornych info.
Dobra praca pani....
Vdaka
Príspevky [ 10 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: povinné ručení | Registrace domény | snehove frezy | Vlastní diskuzní fórum | praha zoo | nabytek ikea | hosting Stable.cz | rychlý prachy | facebook com | Skoda YETI |