31

Re: Pľúcna Chlamýdia

Dobry den, chcela by som Vas poprosit o pomoc pri lieceni Chlamydie plucnej. Diagnostikovali mi ju vo februari minuleho roku. Za toto obdobie som uzivala - 5. 2. 2010 - Avelox, 19.2 - Sumamed (6 tyzdnov), 16.11. Ciplox (6 tyzdnov) a 2.8.2011 Klacid. Sam vidite, ze uvedene lieky mi nezaberaju a na Vasich forach som si nasla urcite odporucania, ako postupovat pri liecbe inak. Rada by som si Vami odporucene lieky zakupila, ale i tak si budem istejsia, ked mi napisete odporucenie priamo na moj zdravotny stav.

Moje vysledky po takmer dvojrocnom uzivani antibiotik su:
IgM negat
IgA 24,110 pozit
IgG 105,170, výsledky na mikoplazmu boli negatívne zatiaľ, ale boli mi robené ešte v minulom roku pri diagnostikovani. Moj problem spociva v tom, ze aj ked sice nekaslem, tak sa neviem dodychat. Bola mi robena aj spirometria a ta bola v norme.

Roentgen: Ap snímka  louc 25.1.2010- prava branica obla, F.c. uhly voľné, lava cipovita, nad nou vyrazne zvysena v bazale aj skvrnita kresba.

Mohli by ste mi napisat Vas navrh liecby s presnym nazvom lieku, ucinnou latkou, popripade vyrobcu, aby som si ho mohla objednat mozno i zo zahranicia? Ak viete, budem rada, ak mi napriklad poslete i linky na danych vyrobcov, alebo online shopy.

Velmi pekne Vam dakujem a budem cakat na Vasu odpoved.

32

Pozri do tejto temy a tiez na
http://rng.nazory.eu/chlamydie
Na GSE     http://www.swansonvitamins.com/NUB003/ItemDetail?n=0   60 kvapiek do litra vody
na oregano  http://www.swansonvitamins.com/Search?k … 46&y=7   3x2 kapsule    ale najdoleztejsie je asi
http://www.swansonvitamins.com/SWH139/ItemDetail?n=0  3x2 kapsule  a pripadne aj Samento/prima una de gato
http://www.swansonvitamins.com/NCL061/ItemDetail?n=0

Zialbohu, ziadne zaruky ani predpoved, za kolko sa to moze vyliecit ti nemozem dat, toto je len navrh na dlhodobe  liecenie inymi prostriedkami, ako ukazuje jediny obcas uspesny protokol Vanderbilt/Wheldon aplikovany vyse roka

33

Velmi pekne dakujem za promptnu odpoved. Odporucane fora som si pozrela a chcela by som sa Vas spytat, na davkovanie lieku, ktory ste mi odporucili ako posledny. Taktiez na dobu, aka by bola vhodna na nepretrzite uzivanie danych vyzivovych doplnkov. Taktiez som si vsimla, ze ste mi odporucili GSE uzivat 60 kvapiek denne a vo fore som citala 35 kvapiek Citricidalu. Je GSE slabsie? Je potrebne lieky uzivat na lacno? Uzivam aj Chlamydil a aj antiobiotika, mozem to kombinovat?

34

Citricidal prichazda 60% a GSE obvykle 33%.
GSE je ale na obsah citricidalu lacnejsie, tj na pouzitie lacnejsie, lebo ma siroku distribuciu a vacsi obrat.
Chlamidil je podla popisu prirodny liek, ktory ale odporucaju na chlamidiu trachomis(pohlavnu formu),ktora je pomerne lahko liecitelna aj antibiotikami,  nie je chlamidiu pneumoniae, tj na ine chlamidie, hoci tam akosi sa zmienuju okolo vnutrobunecnych parazitov, ktore su typicke aj napr pre chlamidiu pneumoniae a boreliozu,
http://en.wikipedia.org/wiki/Chlamydia_trachomatis.

Takze neviem , ci je na chlamidiu pneumoniae(tj plucnu chlamidiu, inu chorobu, siriacu sa kvapockovou infekciou) ucinny, mimo Slovenska a  Ciech ho nikde inde nedistribuju. Ak by bol,naozaj ucinny tak je uz rozsireny do roznych krajin, vcitane USA.
Takze sa najskor jedna o obchodny tah, kde nerozlisuju medzi chlamidiami, naschval.

Na Prima una de gato tabletky nemam data vzhladom na chlamidiu pneumoniae, len na Boreliozu, , ale ucinok je odmaskovanie zamaskovanych vnutrobunecnych partazitov, tj aj chlamidie pneumoniae
Samento, povodna forma(TOA free extract from  una de gato, uncaria tometosa) sa davkovala 2 x 15 kvapiek, tj predpokladam ze aj tato forma potrebuje aspon 2 x 1 kapsulu, mozno i viac.

35

sohu chcel by som sa spytat ci po tom uzivani Ciploxu nemas problemy , bolest klbov svalov zaludku zle travenie slabost depresia malatnost a podobne. lebo po 6tyznoch urcite musis mat ,tieto problemy tottiz u ludi co uzivali tento liek pretrvavaju aj po jeho douzivani a to roky bez zlepsenia aj po tyzdni uzivania , ja sa mam tento problemy po vyse roku
http://www.askapatient.com/viewrating.a … name=CIPRO
naprikald tu pise hromada ludi ako im to doslvoa znicilo zivoty a lekari im na to povedali ze o tom nikdy nepoculi a ze to z toho nemaju.a na krabicke samozrejme nic take napisane nenajdes

Naposledy upravil: 5qo (2011-08-29 20:31:00)

36

Ciplox/ciproflaxin ma hromadu aj dlhotrvajucich skodlivych bocnych nasledkov
http://en.wikipedia.org/wiki/Ciprofloxacin
a to aj vcitsane smrti. Takze by som ho rozhodne nepouzival, ked sa tomu da vyhnut oinymi prostriedkami. A samozrejme by som ho nepouzival dlhodobo vobec, na to su ine, menej skodlive atb. alebo neskodne potravinove doplnky.

37

dobrý den rng,
všetky lieky, ktoré si mi doporučil mi prišli, chcem sa len opýtať či je ich treba užívať na lačno alebo radšej po jedle a overiť dávkovanie. Prišiel mi oreganový olej od firmy now kde je účinná látka Carvacrolu 55 %  a ty si mi dopuričil 3x2 tbl., Olivový extrakt  2O % oleuropein od swanson -dávkovanie 3x2tbl, prima una de Gato 2X1 od Nutri  Cology, tam neviem, akú účinnú látku by som ti mala napísať a GSE do litra vody 6O kvapiek.
Niekde na tomto fore som čítala, že všetky tieto prípravky by sa mali začať užívať postupne, hlavne oreganový olej. Je to tak, alebo mám hneď začať natrvdo užívať všetko ako si mi doporučil a sú tie účinné látky v poriadku?Objednala som si probiotiká od firmy Daflorn s aloe vera a hlavne obsahujú lactobacillus bulgaricus , ktoré mi doporučili užívať 3x2 tbl. a prášok 2x2O mg. Minulý týždeň som bola na krv, ktorú mi brali po užívaní ďalšej dávky atb. ale myslím si , že chlamýdia neustúpila. Ak to tak bude už asi žiadne atb. užívať nebudem, lebo to nemá význam.  Uvidím, ako si moje telo  poradí s prípravkami, ktoré si mi doporučil.
Ďakujem za odpoveď v ktorej mi potvrdíš dávkovanie alebo prípadne ešte nejako upravíš podľa účinných látok.

38

dobrý den rng,
všetky lieky, ktoré si mi doporučil mi prišli, chcem sa len opýtať či je ich treba užívať na lačno alebo radšej po jedle a overiť dávkovanie. Prišiel mi oreganový olej od firmy now kde je účinná látka Carvacrolu 55 %  a ty si mi dopuričil 3x2 tbl., Olivový extrakt  2O % oleuropein od swanson -dávkovanie 3x2tbl, prima una de Gato 2X1 od Nutri  Cology, tam neviem, akú účinnú látku by som ti mala napísať a GSE do litra vody 6O kvapiek.
Niekde na tomto fore som čítala, že všetky tieto prípravky by sa mali začať užívať postupne, hlavne oreganový olej. Je to tak, alebo mám hneď začať natrvdo užívať všetko ako si mi doporučil a sú tie účinné látky v poriadku?Objednala som si probiotiká od firmy Daflorn s aloe vera a hlavne obsahujú lactobacillus bulgaricus , ktoré mi doporučili užívať 3x2 tbl. a prášok 2x2O mg. Minulý týždeň som bola na krv, ktorú mi brali po užívaní ďalšej dávky atb. ale myslím si , že chlamýdia neustúpila. Ak to tak bude už asi žiadne atb. užívať nebudem, lebo to nemá význam.  Uvidím, ako si moje telo  poradí s prípravkami, ktoré si mi doporučil.
Ďakujem za odpoveď v ktorej mi potvrdíš dávkovanie alebo prípadne ešte nejako upravíš podľa účinných látok.

39

no ja som zistil ze tiez mam tuto hnusobu podla priznakov uz vyse pol roka niaku dobu dozadu mi vysli hranicne hodnoty odvtedy meirne problemy. az teraz nakoniec zapal pluc ,kruta bolest v hrudi behom pol hodiny isiel som donemocnici kedze som mal problem zo srdcom davnejsie,nakoniec som zistil ze to bola tromboza lenze to ti iodioti zistovali az po vyse dni este ze som si dal 6tabletiek natokinazy prei stotu pre odcohdom do nemocnice inac by som s najvacsou pravdepodobnostou umrel na plucnu emboliu.dosiel som do nemocnice na prelome dna samozrejme prvy den len do mna pichli antibiotiak nic viac nezistovali. samozrejme kultivacie na chlamydie su nepresne a trvaju tyzden aspon vravim ze som mal par mesiacov dozadu mycoplasmu a chlamydie najdene a oni mi len odvtetili ze antibiotika mi nemozu dat na to vraj musia ist podla predpisov tyzden dokym budu kultivacie,lenze ja som to uz mal na srdci kedze sa mi cast srdca nehybala(chlamydie z buniek v ktorych parazituju kradnu energiu)no samozrejme suvislosti im nic nehovorili. nakoniec dalsia doktorka povedala ze mi moze zmenit antibiotika . tie som si samozrejme nasiel na internete nasiel ze obsahuju hormadu fluoru rovnaka skupina ako cyprofloxacin. takze nakoniec som mi musel niekdo doniest do nemocnice antibiotika ktore ako tak na tuto potvoru zaberaju kedze pani doktori nemaju o tom ani sajnu.chlamydie nemaju bunkovu stenu nefunguju na ne antibiotika ktore funguju na principe nicenia bunkovej steny-tak funguje aj GSE preto nema ucinok na tuto potvoru. tak som ich antibiotika hadzal do kosa a bral doxybene a azitromicin. nakoniec som nasraty odisiel na reverz domov rad ze som vedel lepsie ako oni co mam s tym robit a zachranil si tak zivot. problemy zo srdcom zda sa ustupili dokonca aj rychly pulz ktory ma trapil niekolko mesiacov. pozor na tu emboliu ak mate chlamydie !!! to vie malu ludi  ze sa to stava ale staci si na googlit pulmonary emboli chlamydia penumoniae. co sa tyka doplnkov tak mam samozrejme vsetky doma ale vacsina nemala vplyv na tie chlamydie aj ked chlamydie sa mi z krvi samozrejme nepotvrdili mam vsetky priznaky. jedina reakcia ktoru som pozoroval bola u samenta kde sa mi v horsom stadiu spustil po poziti kasel(teraz ak mam chlamydie ciastocne potlacene uz ani tato reakcia nie je), dalej pri olivovych listov sa mi spustil zda sa sopel a troska zhorsila mozgova hmla.ale ak som vysadil antibiotika a ostal som len an samente a olivovych listov znova ma zacinali bolet pluca takze len doplnky nestacia. ale tie antibioticke protokoly rozhodne nemienim brat pretoze clovek si staci otvorit cesku stranku tomu venovanu a v podstate ani jedne clovek neni vylieceny len vdaka antibiotikam nachytila dalsie koinfekcie a problemy typu znicene klby pripsuju chlamydii pri tom kopec ludi tam bere cyprinol ktory spolahlivo po par tyzdnov dostava ludi na vozicek,mimo ineho po rokoch maju tak uznicenu imunitu ze ked prestanu brat tie ATB ich tie chlamydie casom zlikviduju este viac ako boli na zaciatku. takze mam v plane vybrat niake 3tyzdne antibiotika dvoje troje aj ked uz po tyzdni a pol mam zniceny zaludok tak to asi nedotiahnem a potom budem dufat ze potlacnu  infekciu mi vyhubia uz aj doplnky+ozon.kazdopadne mam nakupenych 20 flasticiek toa free samenta a 28skatuliek olivovych listov tak som zvedavy ako to dopadne. zacal som chodit este na ozon ale kedze dochadzam dost daleko asi intervali mozno ani davkovanie nebude staci ale po ozone sami priznaky zhorsili takze asi zabera. este sa niekedy rano kupem v MMS aj tam sa mi zda ze infekcia reaguje. vlastne by som chcel brat MMSko ale nemozem si to dovolit vzhladom na to ze som odkazany s mojim srdcom na ubiquinoal a momentalne aj PQQ berem.takze to by sa s MMS asi bilo. momentalne som troska v blbejbsituacii lebo zaludok mi ATB uz neberie a ke berem len doplnky znova ma zacinaju bolet pluca. ja osm chlamydie chytil ked som pravdepodobne netusil o alergii na lepok a porobilo mi to skody na imunite .ale po tejto skusenosti musim povedat ze odporucam brat hned dvoje troje antibiotika plus doplnky na chlamydie dokym neprejdu do mykoplaziem . este by som spomenul ze sa chystam dat na vacsie davky koloidneho striebra aspon docasne .aj ked uspechy boli az pri 18oz a takych sa uz bojim snad 3deci denne vyskusam. na ceskej stranke o chlamydiach ludia nepozuivaju samento ,ti ktori ho pouzivali samento nie toa free casto a to sa aj dostali len na5 kvpaiek ci kolko a prestali lebo sa vraj necitili dobre co je blbost na polceste sa vzdat pokial viem ani na cpnhelp.org nie je nikdo kdo bybral 2x20 ako berem ja a vydrzal rok ako mam ja samento nakupene tak sa mi zda samento spochybnovat nepsravne. taktiez u olivovych listov som sa stretol s tym ze akurat sa ludia po nom citili velmi zle tak prestale opat hlupost prestat na pol ceste a tie su olivove listy spochybnovane tymito ludmi ale pritom ich niekdo v plnej davke neuzival rok ako by sa to malo a ako to mam v plane ja. taktiez neviem ze by si tam niekdo kupil kvalitny generator na koloidn striebro s mikrocasticami striebra ale pili tam len strieborne "štanky".kazdi  je lakomi na peniaze najprv ale po rokoch saim to vysplhalo na naklady na chlamydie a mykoplazmy na1000cky eur takze clovek aj tak neusetri na koniec.nakoniec uvediem ze som tam cital vlakno ktore zavrhlo betaglukany lebo vraj im zhorsili stav,ale pritom ked beru ATB tak herxheimer je normalny u nich ale u imunity si ho neuvedomuju .ja som silno protitejto stranke ktora navadza ludi na tieto protokoly ktore ich ostanu do slepej ulicky a posytuje milne informacie o doplnkoch. po doplnkoch su tu este oxidanty . a este intravenozne Cecko ktore som si uz raz robil sam doma takze aj to som ochottny robit aby som sa vyhol tymto sebevrazebnym protokolom

pozn k tym probiotikam bulgaris: vlea ludi nevie ze ich nemame bezne v crevach cize umieraju po case po tyzdni dvoch cize ak chcete ucinok musite ich brat suvisle nie raz za cas lebo ucinok sa casom strati

Naposledy upravil: 5qo (2011-09-19 13:23:28)

40

Antimikrobialnych doplnkov je hromada,nielen spomenute v tomto pripade najucinnejsie, ako Samento/prima una de gato a extrakt z olivovych listov
.A je dobre ich brat viacero roznych, aj prevencne,  lebo zialbohu chamidia pneumonie a ine mykoplazmicke a L-formy znizuju celkovu imunitu znacne a tak sa musis branit aj proti inym mikrobom, lebo inac dostanes rozne ine sekundarne infekcie/ choroby, co to komplikuju.
Teda pri viacerych extra antimikrobialnych a odporucam aj pomocnych adaptogenoch, najma astragalus a cordyceps, tiez aloe vera ciastocne sa da vyhnut pouzivaniu chemickych antibiotik.
Kazdy novy doplnok, jedlo ci liek treba zacat pouzivat od mensich davok, aby sa clovek vyhnul pripadnym reakciam, ci uz odmorovajucim alebo uhynovym, a dokonca su mozne aj alergicke, na to tiez netreba zabudnut.

41

rng, chcem ta poprosiť, uzívam vsetky tie preparáty, ktoré si mi odporucil, ale zdá sa mi , ako keby sa mi zhorsoval zdravotný stav po iných stránkach, alebo je to mozno len "nejaké" cistenie organizmu. Ale hneď po par dnoch sa mi po ústach vyhadzali akoby afty, mala som citlivú celú ústnu dutinu, za nejaky cas akoby som chytala mocovy mechur- tam som to vyliecila urologickym cajom a teraz sa mi zdúrili uzliny akolo nôh z pravej strany a celkovo ako keby ma boleli pohybové ústroje. Neviem, ci si takú únavu len namyslam, ale nie som az tak zdravotne v pohode. Je mozne, ze to mozu mat za nasledok tieto lieky, ze organizmus to nejakym spôsobom nezvlada? Tú horkú vodu  uz tiez moc nemusim, ale samozrejme ak to ma pomoct tak budem pokracovat. Cele to uzivam treti týzden. Ma niekto podobnú skusenost pri uzivani týchto doplnkov?. Prosim ta, porad mi ci tieto lieky mam dalej uzivat, alebo znizit davkovanie alebo ci tieto komplikacie sú cisto nahodné. dakujem

42

rng, ešte som sa fore citala tvoju radu , že sa nema uzivat naraz antimikrobialne lieky s probiotikami. Je to tak? pretoze ja to uzivam niekedy aj naraz. co sa môze stať?

43

Probiotika su mikroby, ktore mozu tie antimikrobialne latky v plnej koncentracii znicit. Preto treba medzi ne davat pauzu, inac je to vyhadzovanie penazi.

44

rng, môžu byť tieto vedľajšie účinky pri týchto preparátoch bežné, alebo by som mala dávkovanie znižiť ? Niekdy cítim, ako by ma boleli aj niektoré žily. Treba dávkovanie na určitý čas prerušiť:

45

Ziadny z potravinovych doplnkov nema mat postranne skodlive ucinky. Kriterium na schvalenie doplnkov na volny trh je to iste, ako pre potraviny, tj ziadna skodlivost.
Az na vynimky, ako napr echinacea sa drviva vacsina doplnkov moze pouzivat neobmedzene dlho, bez prestavok.
Inac neliecena chlamidia uplne znici ludi, lebo nie len sama skodi, ale zaroven podstatne znizuje imunitu a dalsie mikroby tak dostanu sancu na sekundarne a tercialne infekcie. Aj nase vzdy v tele pritomne rozne virusy, ktore lekari nazyvaju chybne spiace(dormant) a necinne, dostanui extra moznost sa prejavit , casto je to samozrejme sprvadzane zapalami, ci uz vystelkov zil a ciev, inych sliznic alebo nervovych obalov.
Takze v tom pripade treba bojovat nielen proti samotnej chlamidii pneumoniae, ale aj proti roznym sekundarnym a tercialnym infekciam roznymi inymi prostriedkami zaroven.

Inac uhynova/Herxheimerova reakcia moze byt pri tejto tvrdohlavej infekcii a jej sekundarnych a tercialnych koinfekciach dost znacna a dlha, mozno aj viac tyzdnov.

46

ja si mycoplasmy liecim uz asi mesaic a pol kedze od detstva si moej telo nedokaze vyrobit dost bielych krviniek a lepia sa na mna vsetky infekcie.odzaciatku beriem olivove listy a samento.vysledky viacmenej zatial minimalne. ale par dni dozadu som zacal brat striebro z lucenca 2-2,5deci dene po prvom dni ma zacali bolet pluca a nebol som si isty ci som nechytil dalsiu infekciu alebo sa mi to nezhorsilo tak na dalsi den som si nedal striebro polepsilo sa mi .ako dva dni dozadu stav. tak na treti den som si dal striebro opat po par hodinach bolest na plucach dalsi den to iste. takze striebro funguje asi najlepsie a prenika aj tam kde je infekcia neoaktivna a spiaca-schovana(pred pozitim striebra ma pluca neboleli len som chrapcal a kyslal). spominam si na niaku zenu co mala boreiozu a vravela ze je vyliecena a brala len striebro rok a pol a potom vraj pol roka samento. takze pravdepodobne koloidne striebro sa mi zda ako jedine vychodisko.
striebro sa mi zda jedine ucine podla mojej vlastne doterajsej skusenosti

Naposledy upravil: 5qo (2011-10-14 21:25:42)

47

Nuz ked mas velmi vela znicenych mikrobov naraz, mozes dostat z toho uhynovu reakciu/Herxheimer. Telo totiz dostane hromadu uhynutych mikrobov naraz a ich toxicky obsah sa rozleje po tele a vyvola reakciu ako otrava.
Znizenie herxheimerovej reakcie vyzaduje znizit davku antimikrobialnych a pouzivat silne cisatiace enzymi a ine odmorovacie prostrtiedky, vcitane extra vody a absorbentov.
Ked sa vacsina mikrobov postupne vybije a odprace, reakcia sa znizuje az kompletne zanikne.

Na stimulaciu aktivity a poctu roznych bielych krviniek, najma NK, je dobre pouzit rozne hubove vytazky a betaglukany. Davka betaglukanov, intenzivna je 3 x 400 mg, udrzobna na zvysenie imunity je 2 x 200 mg minimum.

48

len mne tie betaglukany vobec nezaberaju co vidim na krvnom obraze ja mam stale polovicnu hranicu minima bielych krviniek aj ked ich berem 2gramy denne :-( mam to uz vyse 15 rokov od detstva

49

Nuz neviem ktore biele krvinky tI chybaju, je ich totiz hromada.
Tu ich nas vymenovane, zobrazene a popisane ktora ma aku funkciu
http://en.wikipedia.org/wiki/White_blood_cell

50

zial vsetky do rady mi chybaju
neutrofily 2,06 norma je (2,5-6)
lymfocity 0,78 (1,5-3,5)
monocyty 0,07 (0,2-0,8)
eozinofily 0,00 (0,05-0,3)
bazofily 0,01    (0,01-0,1)
a to som bral minimalne tri tyzdne betaglukany pred testami a aj AHCC a vselico ine
snad ci nemam poskodenu kostnu dren cital som ze su niake choroby ked sa kostna dren nahradi kolagenom pri poskodeni...alebo uz neviem co ale mam uz minimalne 17rokov teda uz vacsinu zivota :-(

51

Nuz neviem, ako by si si posilnil regeneraciu kostnej drene, ale to je asi spravny pristup k tvojmu problemu. Iste by ti ale pomohlo nieco proti plesniam/mykozam, lebo tie su hlavny dovod poskodzovania kostnwej drene. Pozri na temu candida, lebo boj proti candide je podobny, ako boj proti, plesniam v tele, len plesne v tele sa hubia dlhe mesiace, nie ako candida v crevach.

52

Ahoj, dnes som si objednala 3 litre k. striebra z Lucenca, pre mna a partnera. Prosim ta, v akych davkach denne to mame brat pri tych chlamydiach a helikobakterovi dokopy? A ako dlho to brat bez prestavky? Ale budeme spolu s gse a oreganom brat.
A kedy najlepsie, medzi jedlami, s jedlom, na prazdny zaludok? Ci je to jedno?

Vopred dakujem, uz si robim podrobny chronologicky plan, ako to casovo vsetko budeme brat cez cely den, tak potom ti to poslem na schvalenie big_smile

53

Koloidne striebro je samozrejme najucinnejsie na prazdny zaludok, moj brat si vyliecil tvrdohlaveho helikobaktera, co sa mu vratil po pouziti atb na "preliecenie",( zrejme nedostatocne ucinne.) branim 4 x 2 lyzice koloidneho striebra vyse 3 tyzdnov.
Chlamydie, to je nieco ine, tam neviem, ci koloidne striebro bude ucinne, najma ked sa naozaj jedna o zakerne chlamidie pneumoniae. Viem ze to pomoze na chlamydie trachomis, ale tie su aj inac lahsie liecitelne.
Ale uskodit to neuskodi, po case pouzivania napiste sem vysledok.
http://rng.nazory.eu/chlamydie

54

Tak ja asi nebudem vediet z cim ho zabijem, lebo budem mat navyse aj oregano, gse a olive leaf okrem toho striebra...takze vsetko naraz, ked chcem bojovat proti takej kombinacii ako su kvasinky + chl. pneumioniae + prekonana mononukleoza o kt. som ani nevedela + helikobakter.....no tak to mam co robit, aby som to vsetko vykinozila!

55

Nuz kazde jedno z uvedenych potlaca jednu z roznych foriem tohoto mikrobu, ci uz priamo zabitim alebo zasiahnutim do jeho rozmnozovania sa, alebo odmaskovanim, takze ho zaregistruje nasa vlastna telesna obrana a znici.
Nezabudaj na protoikol dr Berksona, odporucam ho pouzivat na precistenie pecene a regeneraci aspon 3-4 tyzdne.Telo so slabo fungujucou pecenou sa nevie poriadne branit a proti tym pliagam potrebujes silnu telesnu obranu a naviac dobru crevnu p[robioticku floru, ktora ti da dokonca viac obrannych latok ako vie vytvorit samotne telo.