Re: Pľúcna Chlamýdia
Dobry den, chcela by som Vas poprosit o pomoc pri lieceni Chlamydie plucnej. Diagnostikovali mi ju vo februari minuleho roku. Za toto obdobie som uzivala - 5. 2. 2010 - Avelox, 19.2 - Sumamed (6 tyzdnov), 16.11. Ciplox (6 tyzdnov) a 2.8.2011 Klacid. Sam vidite, ze uvedene lieky mi nezaberaju a na Vasich forach som si nasla urcite odporucania, ako postupovat pri liecbe inak. Rada by som si Vami odporucene lieky zakupila, ale i tak si budem istejsia, ked mi napisete odporucenie priamo na moj zdravotny stav.
Moje vysledky po takmer dvojrocnom uzivani antibiotik su:
IgM negat
IgA 24,110 pozit
IgG 105,170, výsledky na mikoplazmu boli negatívne zatiaľ, ale boli mi robené ešte v minulom roku pri diagnostikovani. Moj problem spociva v tom, ze aj ked sice nekaslem, tak sa neviem dodychat. Bola mi robena aj spirometria a ta bola v norme.
Roentgen: Ap snímka louc 25.1.2010- prava branica obla, F.c. uhly voľné, lava cipovita, nad nou vyrazne zvysena v bazale aj skvrnita kresba.
Mohli by ste mi napisat Vas navrh liecby s presnym nazvom lieku, ucinnou latkou, popripade vyrobcu, aby som si ho mohla objednat mozno i zo zahranicia? Ak viete, budem rada, ak mi napriklad poslete i linky na danych vyrobcov, alebo online shopy.
Velmi pekne Vam dakujem a budem cakat na Vasu odpoved.