Ved preto mam aj ja doma zasobu chlornanu vapenateho(MMS2) a prazdne kapsule na plnenie, lebo keby sa im podarilo tuto uzitocnu chemikaliu stiahnut z trhu pod nejakou zamienkou, nechcel by som v pripade potreby byt bez nej.Clovek nikdy nevie, ci to bude potrebovat niekedy a ci sa mu podari vsetky problemy adresovat len potravinovymi doplnkami.
Zatial sa mi to na stastie dari, ale co ked im" unikne"(alebo potajomky vypustia) nejaku hroznu geneticky manipulovanu nakazu, na co mi nezaberu doplnky alebo nedaju mi cas na zabratie???
Na svete stovky laboratorii robia na genetickych manipulaciach, vcitane mikrobov a toho sa bojim viac, nez nuklearnych zbrani.
A ze tam pracuju len cestni ludia,ktori nam chcu len dobre, alebo ti co ich financuju, na to by musel byt clovek velmi naivny, aby sa na to spoliehal. Uz nejedna nakaza na svete bola podozrieva na z umelo geneticky vyrobenej, len sa to zatial vzdy zatutlalo.
A samozrejme su ti aj rakoviny a rozne ucinne metody na ich liecenie, kde ja tu reprezentujem LEN liecenie potravinovymi doplnkami, v skutocnosti je vsak plno inych metod, vcitane roznych ucinnych chemikalii(hydrazin, chlornany, peroxidy, ozon, hyperthermia, inzulinova potenciacia, liecenie elektrickymi pulzami-rezonancne ...)
Kedze alternativne metody na liecenie rakovin bolo v USA prehlasene oficialne za skodlive a podvod a uz len tvrdenie, ze ine metody nez pouziva organizovana medicina su liecive moze byt trestane vazenim, sustredim sa na povolene potravinove doplnky a vyjadrenie "pomocne pri lieceni" nez priamo tvrdenie ze to vylieci.
Zialbohu, nezijeme v uplnej slobode a demokracii, ale diktate zo strany vlady , Kongresu, Senatu a sudu...
Naposledy upravil: RNG (2011-02-09 12:14:37)