1

Téma: MMS

Ahoj RNG,

poslednu dobu sa zaujimam o pripravok MMS, ktory sa da pripravit v domacich podmienkach a jeho az neuveritelne vysledky na choroby organizmu. Napriek tomu, FDA tento pripravok nazvalo "bielidlom" a chemikaliou, a odporuca neuzivanie tohto produktu a varuje pred nim. Ktovie asi tak preco pred nim varuju, aj napriek tomu ze ma podlozene velmi pozitivne vysledky, a na druhej strane, od odporucani FDA zomiera rocne kludne aj daleko viac ako 700.000 ludi, na uzivanie klasickych "liekov".

Co si o tom myslis, popr. o davkovani??

- The greatest wealth, is health -

2

Re: MMS

Nuz pozname davky na sterilizovanie vody tj podobne koncentracie v tele by mali pracovat podobne.
Viaceri to skusali s chlornanom vapenatym( Ca(ClO)2    MMS2)100 az 200 mg v kapsuliach viackrat denne. Ja osobne som to este neskusal, hoci asi v detstve som to musel vyskusat, ked som sa napil pri potapani vody z bazenov do ktorych sa na dezinfekciu pridavalo toto "chlorove vapno"
Ten MMS1, co je kyselinou aktivovany chloritan sodny vobec nepoznam osobne.
Tiez je velmi ucinny ako antimikrobialny prostiedok a silny oxidator, co je ucinne aj na rakovinne bunky, ktore nemaju "radi" vela kyslika.
Ako som sa ale vyjadril uz viackrat, to su silne chemikalie a nie potravinove doplnky, a toto forum je na potravinove doplnky

3

Teraz ma napadlo ze moj syn mi vravel ze uz davnejsie pred tym mal podobny vytok z ucha a ked sa na plavarni potapal tak mu to preslo...to moze byt podobny pripad...

4

Vobec by som sa necudoval. Ako decko som plaval v tak spinavej vode, ze v nej nebolo vidiet absolutne nic, vymienali ju na Tehelnom poli v strednom bazene raz za tyzden a predsa aj ked sme sa jej nachipali, nepamatam sa, ze by sme bolo chori.A veru kazdy vecer tam sprava(vtedy sa o to staral Ing Skakala pokial, si dobre pamatam, tam hadzali lopatami chlorove vapno(chlornan vapenaty) a tiez v sprchach proti pliesnam na nohach.
Dezinfekcia vod sa robi zhruba 450 gramov na 40 000 litrov, tj 12 gramov na 1000 l,
12 mg na liter/kg= 12 ppm. V takej koncentracii to vybije 99% + mikrobov, neviem co tomu vzdoruje, lebo aj rozne parazity sa tym znicia(nalevniky a ine, vcitane algae)

5

Aj ked je toto forum o potravinovych doplnkoch, tak pre informaciu uvadzam, ze s MMS1 a MMS2 mam uz takmer 2 roky velmi dobre skusenosti.Pomocou MMS sme uspesne vyriesili viacero zdravotnych problemov, vratane rakoviny/ samozrejme, ze bez chemoterapie a radioterapie/.

6

Ved preto mam aj ja doma zasobu chlornanu vapenateho(MMS2) a prazdne kapsule na plnenie, lebo keby sa im podarilo tuto uzitocnu chemikaliu stiahnut z trhu pod nejakou zamienkou, nechcel by som v pripade potreby byt bez nej.Clovek nikdy nevie, ci to bude potrebovat niekedy a ci sa mu podari vsetky problemy adresovat len potravinovymi doplnkami.
Zatial sa mi to na stastie dari, ale co ked im" unikne"(alebo potajomky vypustia) nejaku hroznu geneticky manipulovanu nakazu, na co mi nezaberu doplnky alebo nedaju mi cas na zabratie???
Na svete stovky laboratorii robia na genetickych manipulaciach, vcitane mikrobov a toho sa bojim viac, nez nuklearnych zbrani.
A ze tam pracuju len cestni ludia,ktori nam chcu len dobre, alebo ti co ich financuju, na to by musel byt clovek velmi naivny, aby sa na to spoliehal. Uz nejedna nakaza na svete bola podozrieva na z umelo geneticky vyrobenej, len sa to zatial vzdy zatutlalo.
A samozrejme su ti aj rakoviny a rozne ucinne metody na ich liecenie, kde ja tu reprezentujem LEN liecenie potravinovymi doplnkami, v skutocnosti je vsak plno inych metod, vcitane roznych ucinnych chemikalii(hydrazin, chlornany, peroxidy, ozon, hyperthermia, inzulinova potenciacia, liecenie elektrickymi pulzami-rezonancne ...)

Kedze alternativne metody na liecenie rakovin bolo v USA prehlasene oficialne za skodlive a podvod a uz len tvrdenie, ze ine metody nez pouziva organizovana medicina su liecive  moze byt trestane vazenim, sustredim sa na povolene potravinove  doplnky a vyjadrenie "pomocne pri lieceni" nez priamo tvrdenie ze to vylieci.

Zialbohu, nezijeme v uplnej slobode a demokracii, ale diktate zo strany vlady , Kongresu, Senatu a sudu...

Naposledy upravil: RNG (2011-02-09 12:14:37)

7

Ak by som sa chcela zasobit kde je najlepsie objednat...lebo na nete je zasa vela ponuk...ci to je jedno?Ale ceny asi nie ...

8

Chlornan vapenaty/calcium hypochlorite/ Ca(ClO)2/MMS2, co sa pouziva na cistenie bazenov(tzv Quick alebo Super shock treatment) predavaju v koncentracii od 65% do 73%, ostatok v nich je chlorid vapenaty a sol, co je vsetko neskodne pre nas.Ceny zacinaju uz od 5 dolarov za libru(454 gramov). Pozri napr http://www.intheswim.com/Pool-Chemicals … ool-Shock/
Chloritan sodny/sodium chlorite/ NaClO2 je vzacnejsie na trhu, a obe zlozky choritan (28 % vodny roztok, kde 24 % je chloritan a 4% je NaCl=sol)) a kyselina citronova na aktivaciu sa predavaju najma pod menom MMS1, samozrejme o hodne drahsiea tiez, ze chloritan je nestabilnejsi ako chlornan, tj menej vhodne na dlhodobe skladovanie

9

A ake su to uz hotove kapsule co predavaju...moze to byt ucinne ?A mozu to pouzivat aj deti?

MMS2 Miracle Mineral Solution 2
Item Id: MMS2 Capsules

Naposledy upravil: Sisa (2011-02-09 22:06:57)

10

Ako som povedal, toto nie je priam nieco do coho sa vyznam alebo s tym mam skusenost.
Viaceri ludia spominali , ze sa drzali navodov od Jima Hubble a kupovali MMS1 a MMS2 na nete.
MMS2 vo forme kapsul,je besne predrazeny, kapsule su od 200 do 400 mg
pozri napr na
http://futurehealthtoday.com/index.php? … duct_id=51
Ja si myslim ze bezne balenie librove do bazenov je rovnako dobre, lebo nakoniec to iste plnia aj do kapsul a potom draho predavaju.
Aj tak treba zacinat aj MMS1 aj MMS2 v malickych davkach a postupne zavacsovat, lebo obvykle maju na to ludia reakcie, a je dobre, ked su tie reakcie co najmensie, a mikroby sa vybiju postupne bez prilisnej uhymovej(Herxheimerovej) reakcie.
Ak by so ja niekedy pouzival "MMS2" tj chlornan vapenaty, vyrobim si kapsule so 100, 200 a 400 mg a zacnem s najnizsou davkou a podla reakcie tela ju budem zvysovat.

11

Ja tomu nejak nerozumiem...a musi sa to miesat s niecim,ked su kapsule tak je tam len ten prasok (do bazenov)?Videla som video kde odporucali davat do kapsul s praskom aj nejake cinidlo...ja mam od chemie daleko, ale ked stacia kapsule s MMS2,tak naco je potom MMS1?

12

MMS 1(chloritan sodny) sa musi aktivovovat kyselinou.
Chlornan vapenaty(MMS2) sa aktivuje rozpustenim vo vode alebo zaludku.
JimHubble zacal s MMS1 a neskor pridal aj MMS2. Oba su silne oxidacne cinidla a preto nicia rozne mikroby, podobne ako napr aj peroxid vodika a ozon.

13

Obidva druhy MMS su potrebne , avsak ich pouzitie zavisi od toho,  o aky problem sa jedna  a za aku dobu ho  treba vyriesit.Do kapsul s praskom / mam tym na mysli kapsule, ktore su  naplnene granulatom  MMS2/ sa nedava ziadne cinidlo.

14

Cinidlom je v tomto pripade nepresny nazov, jedna sa o aktivator, tj kyselinu,m, ktora vytlaci z chloritanu vapenateho kyselinu chloritu, ktora je nestabilna a rozpada sa na oxidacny ClO2,,ktory uvolnuje silne oxidacny atomarny kyslik, O (Nascent oxygen, to nazyvaju na pomylenie naroda). Napr O + O2 dava O3=ozon, ktory je tiez silny oxidator, ale slabsi ako O=atomarny kyslik. Aj peroxid vodika pri rozpade dava atomarny kyslik.
Oboje HClO a peroxid sa v tele vytvaraju v malych mnozstvach takze to nie su pre telo cudzie latky.
Otazka je len , kolko je telu treba dodat extra na riesenie roznych problemov a kolko je uz skodlive viac nez uzitocne.
(predavkovatr sa da aj voda , aj kuchynska sol, vsakze)

15

Pre potencialnych uzivatelov MMS doporucujem precitat si najnovsiu informaciu  na nizsie uvedenom linku

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=2226

16

Vdaka

17

no zakazovat to predavat pod navom mms mozu ale obidve zlozky zlvast sa budu vzdydat kupit.ale pred mms mam strach preotze ho nebudem uzivat lebo netuzim zoxidovat na to mi stacia aj volne radikaly naprikald zo slnka big_smile mam s nim niake skusenosti na virozu mi nezabral aj ked na niektore veci hej raz som sa z neho aj paradne povracal big_smile ale podla mna jeho stale uzivanie musi dost clvoeka oxidovat co nie je dobre preca si nebudem skracovat zivot ale raz do mesiaca si nim drhnem zuby  vyplachujem usta lebo radsej mat zostarnute tkanivo v ustach ako vypadane zuby big_smile aj to  si pre istotu vydrhnem za 10minut bylinkovou pastou bez floru zuby a vyplachnem gse nech tam dostanem antioxidanty a nech mi nejde oxidacia do obehu tela moc. ale stale je mms lepsie ako lieky kedze sa v tele neuklada a vylucuje ho narozdiel odliekov.
no a k tomu zakazu dufam ze nebudu s tmy problemy aj na slovensku kedze mms si kupujem na zuby a je dobre ho mat doma pre pripad nudze,ale je smutne ze ludstvo sa systematicky travi svinstvami schvalenymi politkmi a  ti isti zakazuju predavat veci ktorymi sa clovek moze proti tomu branit. myslim ze sa raz dozijem aj toho ked zakazu doplnky

18

Nuz ked sa narod nebrani, "elitna " vrstva, dobre organizovana mu bude diktovat napriek tzv demokracii. Dokonale ju okliestia pod ruskom "ochrany spolocnosti"

19

co je demokracia? vlada vacsiny...lenze problem je ked je ta vacsina ludi "blbych" potom si to ti "normalni" odskacu

20

tak ma napadlo rng ked jed mms silny oxidant, nemoze oxidovat (poskodit, narusit...) strukturu amalganu ked si nim trhnem zuby?

21

Teoreticky ciastocne  ano, hoci amalgam je dost vzdorny proti oxidacii. Ale to by ma extra neznepokojovalo kratkodobo. A dlhodobo nie je vhodne aj tak chemikalie silne oxidujuce pouzivat.
Naopak, pre predlzenia zivota pouzivame rozne antioxidanty a silne oxidanty len kratkodobo, podla potreby.

22

Ahoj RNG!
Chtem ta poprosit o nazor na tento clanok o MMS. Ja osobne som MMS neuzivala-akosi nemam odvahu a zatial som o MMS citala len same chvaly.
http://na-severu.blogspot.com/2011/01/m … -nebo.html

23

Kedze autorka je lekarka, moze velmi dobre vediet, ze vsetky chemicke lieky maju hromadu skodlivych ucinkov. Aj ked ma v tvrdeni, ze oxidanty skodia DNA v tele stopercentnu pravdu, predsa su oxidanty vyborne a ucinne liecivo, velmi silny konkurent vsetkym patentovanym farmaceutickym chemickym liekom. Preto ich tak napadaju doslova " s penou na ustach".
Osobne mam sice k pouzitiu MMS trochu vyhrady, lebo radsej pouzivam neskodne potravinove doplnky, ale keby mi doplnky nezabrali alebo by som potreboval nieco silnejsie, rozhodne by som nezavahal pouzit silne oxidanty, aspon kratkodobo.

24

humble a spol sa brania tym ze tie infekcie ktore to zabija skracuju este viac zivot ako oxidancia a ze mms by malo zivot este predlzovat....no ako to je asi nezistime. ale urcite skracuju lieky viac zivot ako oxidanty pretoze s oxidantmi si telo poradi za dve tri hodiny pokial viem aspon teda s MMS,ale niektore lieky sa z tela nedostanu mesiace aj roky a skodia celu dobu co vnom su. lieky su cudzie pre telo nevie si s nimi poradit oxidanty telo "pozna"

25

Nuz tu mas pravdu, aj samo telo si vytvara aj vlastne oxidanty na boj s infekciami, napr cinnost nasich makrofagov(velke biele krvinky) je zalozena na obklopeni mikrobu a nastriekanie nan peroxidu vodika, ktory si makrofag sam vytvara.
Dokonca som cital , ze telo si vytvara aj kyselinu chlornu(HClO) ale nemam to potvrdene z mojich lekarskych zdrojov zatial, takze to beriem zatial len opatrne.
A paternt na liek sa moze vydat len vtedy, ked vynalezca dokaze, ze ta latka predtym nikdy nikde neexistovala a ze on ju vytvoril prvy. Tj pre telo a prirodu celkove je cudzia a nova=zamorenie.