Téma: Studene ruky
Ahoj v poslednej dobe asi rok mam stale studene ruky, co predtym sa mi vobec nestavalo..Vies mi o tom nieco napisat a poradit nieco ?? Ze by to bolo spojene s candidou ktorej sa uz dlho zbavujem?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ahoj v poslednej dobe asi rok mam stale studene ruky, co predtym sa mi vobec nestavalo..Vies mi o tom nieco napisat a poradit nieco ?? Ze by to bolo spojene s candidou ktorej sa uz dlho zbavujem?
ahoj milan, aj ja mam stale studene ruky a myslim ze je to aj pisane ako jeden z priznakov candidy...
ale zase ked mas prisnu protikvasinkovu dietu, tak to moze byt aj z prekyslenia organizmu - z toho moze byt aj studene nohy /ja ich mam ako lad/ a mozu sa ti aj potit, telo sa zbavuje nadbytocnej kyseliny mocovej, ktora sa vytvara v nedmernom mnozstve pri tejto diete, pretoze mas velky prisun bielkovin.
treba sa odkyslit, rng ti poradi...
ja pouzivam zatial iba sodu bikarbonu, a velmi to pomaha aj psychicky a tiez ja si robim aj zasadite kupele, to pomaha hlavne na nohy, lebo ruky neudrzim 2 hodiny pod vodou, lebo citam pri tom...
ak by si chel, poradim ti potom tie kupele...
Cirkulacia sa da zlepsit cistenim ciev(lecitin) a riedenim krvi(nattokinaza, lubrokinaza, serrapeptaza, rybacie a krill oleje, seanol), tiez vasodilataciou(rozsirovanie ciev najma hlohom)
Co sa tyka kyseliny mocovej, ta sa moze hromadit v tele vo velmi velkych davkach a tak sposobit "lamky", neohybne a necitlive prsty a svaly, zapaly a bolesti a samozrejme ine priznaky dny.
http://rng.nazory.eu/dna
Kedze kyselina mocova sa slabo rozpusta vo vode, treba sa odkyslit, tj vytvorit solim kyseliny mocovej(mocovany) ktore su podstatne rozpustnejsie-radove, najma sodny a draselny. Ja na to pouzivam pol lyzicky KHCO3, na Slovensku predavany ako Kalinat, prostriedok na odkyslovanie vin.
http://www.farmarik.sk/product/kalinat-
-1-kg-461/
http://www.vinarskyraj.cz/kategorie/odkyseleni/
alebo z Bratislavskeho unimpexu
www.unimpex-bratislava.com
Kedze sodika mame dnes privela a draslika primalo, tato forma na odkyslovanie zaroven dodava potrebny draslik na rozne procesy v tele.
Samozrejme kedze to odkysli aj zaludok, treba to brat s plno tekutinami na prazdny zaludok aspon 1.5 hodin pred jedenim, inac by sa nam jedlo v zaludku bez kyselin kazilo.
Naposledy upravil: RNG (2011-02-07 11:45:16)
Príspevky [ 3 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: povinné ručení; rychlý prachy; Registrace domény; katalog nabytek; Diskuzní fórum zdarma; Skoda YETI; hosting Stable.cz; snehove frezy; facebook registrace; praha zoo;