Dobrý deň pán Roman,
chcela by som sa spýtať na zopár vecí týkajúcich sa koloidného striebra s jeho manipuláciou čo sa týka jeho neznehodnotenia. Objednala som si z Lučenca od Vašej neterky Ag. Prečítala som si v tu príspevkoch, že cca pol roka sa neznehodnotí avšak keď sa prelieva do iných nádob,mala byto byť PET fľaša od najlepšie nie silne mineralizovaných minerálok, dobre vymytá.
Moja otázka znie:
1. pokiaľ chcem Ag používať lokálne do nosových dutín a použijem na to fľaštičku z tvrdého plastu s dlhým aplikátorom, ktorý sa dá zasunúť hboko do nosa - predávajú to v sieťach drogery market -DM/ pôvodne v tom je roztok byliniek na zvlhčovanie sliznice nosa /. Tá fľaštička je práve tým dlhým aplikátorom ako stvorená na čistenie dutín. Nezničí sa koloidné striebro keď túto fľaštičku vypláchnem vodou z vodovodu , dobre ju vysuším a prelejem tam koloidné Ag?
Alebo mám použiť na výplach tej fľašky destilovanú vodu z lekárne?
2. Ak to nepripadá do úvahy, tak do akej fľaše - z akého materiálu preliať Ag?
3. Tiež sa to týka na gynekologické výplachy , či sa striebro nezničí ak ho prelejem
do plastového irigátora, ktorý je opláchnutý len vodou z vodovodu? Resp. ako to urobiť aby Ag nestratilo účinnosť?Akú nádobu použiť a čím ju vymývať?Nemám k dispozíci zatiaľ Reverznú osmózu, ale ani destilovanú vodu.