Re: DEREALIZACIA ALEBO čO JA Už NEVIEM
Nemyslim ze ti lekari budu vedet pomoct s ich elektrosokami a drogami, skor hladaj riesenie v odmorovani a potlacani roznych zdrojov neurotoxinov, pripadne doplnovani roznych neurotransmioterov.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Nemyslim ze ti lekari budu vedet pomoct s ich elektrosokami a drogami, skor hladaj riesenie v odmorovani a potlacani roznych zdrojov neurotoxinov, pripadne doplnovani roznych neurotransmioterov.
a ake konkretne odmorovanie tych neurotoxinov. vôbec sa v tom nevyznam. už som zufaly a neviem čo mam robiť. či stači nejaká šťava z aloe vera? alebo čo konkretne si mam objednať na tuto moju chorobu fakt neviem ako dalej. tiež si myslim že mi lieky nepomôžu
a ake konkretne odmorovanie tych neurotoxinov. vôbec sa v tom nevyznam. už som zufaly a neviem čo mam robiť. či stači nejaká šťava z aloe vera? alebo čo konkretne si mam objednať na tuto moju chorobu fakt neviem ako dalej. tiež si myslim že mi lieky nepomôžu
Statisticky za derealizaciu s nedostatkov neurotransmiterov je asi 80% zodpovedny serotonin a ostatok sa deli medzi GABA,melatonin, norpinephrin, choliny, vitaminy B, dopamin a niektore mineraly.Toto vsetko sa da adresovat doplnkami jednotlivych.Este aby som nezabudol, uzitocne su aj rybacie/krill oleje.
Samozrejme za tymi nedostatkami moze byt pricina mikrobialna alebo rozne zamorenia, ktore poskodili nervy(neurotoxiny) takze cesta na napravu/regeneraciu musi zahrnovat aj odmorenie.
Samozrejme su aj psychologicke dovody na to, nielen "materialne", ale zialbohu to neviem riesit a povacsine psychologovia sa to snazia s dost malym uspechom riesit skodlivymi navykovymi patentovanymi neprirodzenymi chemikaliami.
Napisal RNG
Pri neurotoxinoch ttrerba nielen odmorovat pasivne enzymami, absorbentmi a chelatormui, trerba adresovat aj ucinne zdroje neurotoxinov, vcitane mikrobov, zamoreneho jedla a plomb, tiez roznych parazitov, co tiez produkuju neurotoxiny.
no pri trvalych bolestiach by som uvazoval nad vysadbou znamej rastliny Canabis s vysokou ucinnou latkou (tetrahydrocanabinol) a obcas vecer by som to skusil namiesto tych syntetickych tlmicov bolesti... Alebo si to skusal, ci to zabralo ??
Neskúšal, a ani nebudem. Poznám nejeden prípad, kedy práve marihuana spôsobila vznik derealizácie. Je o tom natočený aj film, ktorého scenár napísal práve takto postihnutý. Kto si ho chce pozrieť, tak môže tu: http://www.megavideo.com/?v=5TACS4L7
Skúšal som všetko možné dosť dlho na to, aby som mohol cítiť aspoň čiastočné zlepšenie. Derealizácia mi zoslabla, bolesti sa ale zhoršili. Neviem čo je to príjemný pocit, žijem bez neho. V podstate mi k životu stačí, aby som nemal prílišné bolesti. Tá bolesť je ako keby sa vám rozliala kyselina mliečna do každej bunky v tele. Keď už je to príliš intenzívna, prídu zášklby, kto si ich chce pozrieť, môže tu http://www.youtube.com/watch?feature=pl
izHrXh0UWg , doprevádzané tourretovými zvukmy. Tie trvajú asi pol hodinu, a potom sa mi trochu polepší.
Mám doma spústu potravinových doplnkov, v podstate všetky, čo tu RNG radí, ale mám problém z ich užívaním. Môžem ich užívať len v obmenzenej miere, pretože keď ich začnem užívať normálne, je mi ešte horšie, čo nie je v súlade s potrebami dňa, ako je uživiť rodinu. Možno Herxheimerova reakcia. Vybral som si prioritu uživiť rodinu, pretože liečenie mi natoľko zhoršuje stav, že by som bol svojej rodine len na obtiaž. Ešte ma napadla jedna udalosť. Nemám chronický únavový syndróm, ktorého som sa zbavil antiparazitikami. Takže som schopný napríklad porýľovať záhradu, čo som v minulosti nebol. Ani 130km na bicykli mi nerobí problémy. Bude to ale asi aj tým, že si dvakrát denne dávam Tramal, takže necítim tak intenzívne bolesť. Keď mám bolesti, tak nie som schopný takýchto udalostí. O tramale sa píše, že je návykový. Čítal som príbehy ľudí, u ktorých bol návykový. To znamená, že si museli zvyšovať množstvo, aby cítili účinok. Za tri roky,čo tramal beriem,som nemal väčšiu potrebu než tri denne. Obvykle mi stačia dve, aby som ušiel veľmi nepríjemným bolestiam. Veľakrát si zabudnem dať,a tak sa dopracujem k zášklbom, lebo som si dal tramal neskoro. K jeho užívaniu ma viac tlači manželka, než ja sám. V podstate to je jediná vec, čo ma drží nad vodou. Je to síce chemikália, ktorá vznikla z biznismanských dôvodov, ale nepoznám nič lepšieho, čo by ma robilo schopným ako tak fungovať. Vybral som si toto, lebo z hľadiska súčasnosti to vnímal ako najlepšie riešenie pre mňa a moju rodinu. Doplnky si dávam, ale len toľko, aby som bol schopný fungovať. Necítim morálne právo na to, aby som odstavil svoju rodinu od normálneho života, a začal sa liečiť na ich úkor. Ak sa dožijem veku, keď deti budú samostatné, a ja budem na dôchodku, potom sa začnem liečiť, lebo tým až tak nebudem narúšať život ostatných.
Zialbohu prirodne tlmice na taketo problemy , opioidy, su na liste zakazanych drog. Tie by boli mozno vhodnejsie, lebo aj sam mozog je schopny vylucovat v malych mnozstvach tieto latky na ukludnenie, dokonca pocit euforie za urcitych okolnosti, najma pri silnom cviceni.
Dufam, ze casom sa predsa len najde nejaka prirodna latka, ktoru nebudu klasifikovat ako zakazanu drogu a da ten pozadovany prijemny tlmiaci efekt, aby nedoslo k prilisnej cinnosti nervov a zasklbom, co su priznaky pretazenia, alebo ako by to nazval elektrikar, kratasy.
Moj dojem je stale taky, ze je ta nervova izolacia" slaba" a pri prilis silnych nervovych signaloch sa akoby "prerazi."
Podla tej predstavy tlmenie prilisnych aktivit v mozgu a posilnovanie nervovych izolacii su asi na to jedine prostriedky zatial.
A mam podozrenie, ze tie oslabene nervove obaly(myelin) su dosledkom nasich vlastnych telesnych virusov, z ktorych mnozstvo napada nielen sliznice, ale aj nervove obaly,....
Codein je u nás na lekársky predpis: http://www.liekinfo.sk/liek-codein-slov
-7335.aspx
Tramadol je syntetický analóg codeinu. Obidva sú opioidy, len codein je aj opiát, pretože kompetentní sa rozhodli nazývať opiátmi len prírodné alkaloidy z ópia.
Ivan,klobuk dolu pred vasim pristupom k rodine...to len tak na okraj....
Takze skodlive synteticke nahrazky sa povoluju predavat, ale prirodne opiaty, tj aj take, co si aj telo vytvara samo v mozgu na tlmenie, su NONO.....
Doktorka mi bola ochotná predpísať Codein namiesto Tramalu, takže ho idem vyskúšať. Problém je v tom, že ho neprepláca poisťovňa, 40% prepláca ak ho predpíše pľúciar, desať tabletiek tak vychádza vyše 4€. je to dávka na 5 dni, čiže na mesiac to je investícia 25€, čo mi pripadá veľa v porovnaní s Tramalom, ktorý prepláca poisťovňa. Takže aj keby mi zaberal ako Tramal, je mi ľúto toľko doňho investovať, keďže vlastne pri tejto chorobe chcem žiť čo najkatšie. Inak život milujem, ale to čo žijem je antiživot, tak preto.
Ivan najdolezitejsie je zdravie.
Potom rodina a peniaze su az na 3 mieste.
Ja pevne verim, ze nakoniec najdes nieco, co ti pomoze a nebude to opiat.
Inac pozrel som sa na codein a nasiel som toto
http://www.healthwarehouse.com/acetamin
blets.html
Mozno by ti stacila polka alebo aj stvrtka tejto davky. Ale nepredaju to bez lekarskeho predpisu.
Inac vsetci ti, co su to ochotni predat bez lekarskeho predpisu maju uplne nemozne ceny
Urobím kompromis. Budem brať Tramal a Codein na preskačku. Nemám problém zainvestovať, ak mám dostatočnú motiváciu. Teraz mám motiváciu maximálne na kompromis.
Lepsie nieco, ako nic.
Predsavzatie je jedna vec a prax druhá. Pred dvomi dňami som si dal v podvečer prvú tabletku Codeinu. Bolesť to utlmilo, okrem toho ale aj môj mozog. Ďaľší nepríjemný jav, pálenie pokožky. Včera som si nedal až dnes ráno. Bolesť to síce utlmilo, ale celý deň ma páli pokožka, mozog mám utlmený, a pamäť mám tak na jeden a pol sekundy. Nedá sa s tým fungovať, takže Codein odkladám bokom.
Co tak ovela mensiu davku?
AHOJ RNG OZYVAM SA PO DLHšEJ DOBE čO SOM ZALOžIL TUTO TEMU. STALE MAM POCIT UZKOSTI, STAžENE VNíMANIE, STAžENEHO SUSTREDENIA AKO MI MOJE NERVY BOLI OSLABENE /BRAL SOM Už TOLKO RYBACIEHO OLEJA A NIč/ NEMAM TAKY PREHLAD O VECIACH. TAžšIE SA MI POZERA AKOBY BOL OKOLO MNA STRAšNE ZHUSTENY VZDUCH A NEVIEM AKO STOUTO CHOROBOU žIT OD RANA DO VEčERA POCITUJEM TIETO PRIZNAKY. SOM SI POVEDAL žE NAPR. TAKE ALOE VERA čI BY NEMOHLO NA TOTO POMôCT. ALEBO čO INE,? A PRETO SA TA CHCEM SPYTAT čI NAPR. TENTO ALOE VERA JE DOBRY http://www.mojalekaren.sk/barnys-aloe-vera-0-5l/ ALEBO čO JE NA PRIčINE žE SA CITIM TAKTO NAOZAJ SA MI TAKTO TAžKO žIJE CHODIM AJ K PSYCHIATROVI A LIKEY NEZABERAJU TAK JA NEVIEM čO Už.
Na aloe vera radim najucinnejsi je za mrazu suseny koncentratm a zaroven najlacnejsi
tato krabicka koncentratu 200 : 1 je vlastne po zriedeni vodou 10 litrov aloe vera stavy, z ktorej su odfiltrovane vlakniny, co robi tu stavu zelatinovitou. Ale obsahuje vsetky vzacne sacharidy, enzymi a podobne
http://www.swansonvitamins.com/SWF061/ItemDetail.
Radim ti sa odmorovat, mas zamorenie velmi pravdepodobne tazkymi kovami a neurotoxinmi. Cisti si pecen(protokol dr Berksona) pouzivaj hodne vlaknin ako psylium, arabinogalaktany a pektiny, najma modofikovane citrusove, ktore absorbuju nielen v crevach ale v celom tele.
Nemyslim si, ze na zamorene a otravene telo su dalsie chemikalie vo forme schvalenych patentovanych liekov spravne , tie len zvysuju celkove zamorenie tela.
Zdroje neurotoxinov su aj rozne plesne(mokre kuty doma, hnijuce listy pod oknami)tiez plesnive potraviny(aflatoxiny)
tiez mnohe parazity, ktore vyluciju neurotoxiny, tiez candida a plesne v tele, najma v crevach, ktore treba vyhubit a nasadit a rozmnozit si dobru crevnu floru.
AHOJ RNG: TERAZ MAM MOžNOSť SI OBJEDNAT NEJAKE DOPLNKY ALE LEN Z OBCHODU HOLLAND AND BARRET. KAMARAT SA VRACIA Z ANGLICKA A MAM MU NAPISAT čO SI CHCEM OBJEDNAT TAK ESTE RAZ BY SOM TA CHCEL POPROSIT čO PODLA TEBA BY SOM SI MAL OBJEDNAT. JA PLANUJEM ST JOHNS WORT, NA SEROTONIN. Dalej KEDžE SI SPOMINAL žE MAM PRAVDEPODOBNE ZAMORENE TELO TAZKYMI KOVMI A NEUROTOXINMI TAK SI PLANUJEM zaobstarat veci protokol dr berkinsona lenže neviem na tej stranke najsť sylimarin žeby ho tam nemali?/nevedel by si mi ho tam najst?/ v lekarni u nas som nasiel http://www.mojalekaren.sk/natures-bounty-silymax-30tob/ LEBO NA HOLLAND BARET STRANKE SOM TO NENAšIEL..... DALEJ ALFA LIP.KYSELINU http://www.hollandandbarrett.com/pages/ mp;rdcnt=1 LENžE KED PROTOKOL DR BERKINSONA VRAVI žE 600MG ALFA LIP KYSELINY A TAM JE 60 TABLETIEK PO 100MG TAK TO SA MI MOC NEOPLATI A SELEN . dalej psyllium probiotika a zinok to mam doma.
AHOJ A AKY JE ROZDIEL MEDZI http://www.hollandandbarrett.com/pages/ &sid=0 A http://www.hollandandbarrett.com/pages/ &sid=0
Mas pridrahe zdroje doplnkov
Pozri na Iherb alebo swansonvitamins.com
A čO BY SI MI OKREM PROTOKOLA DR. BERKINSONA ZáROVEN DOPORUčIL AK MA TIE NEUROTOXINY V TELE... MAM PROBIOTIKA DOMA ZINOK A PSYLIUM. MOHLO BY TOTO STAčIT čI AJ NEJAKE ENZYMI ALEBO NIEčO INE BY SI MI RADIL KEDžE MAM ZAMORENE TELO Z TAžKYMI KOVMI A PODOBNE.... MOJE SYMPTOMY SU HLAVNE TAžKO SA MI VNíMA TAKE OTUPELé ZMYSLY MAM DOSť čASTO SA POTíM A AKOBY SOM MAL UZKOST TAžšIE SA MI DYCHA A ťAžKO SA MI POZERA.... TABLETKY SOM OD VčERA VYSADIL A IDEM SA ODMOROVAT
Na tazke kovy treba chelaciu, na co pomozu najma zelene vrsky zelenin(vnate) , rozne ovocne stavy s obsahom kyselin(jablcna, cireronova askorbova, berbericka) alebo ked na to ides "profesionalne" tak kyslidlo EDTA a odmorovanie ortute sirnatymi latkami(MSM, DMPS, ALA...)
Odkial vies, ze mas zamorenie tazkymi kovmi?
Mozu to byt rozne neurotoxiny, nielen tazke kovy, ako toxiny z plesni(najma aflatoxiny), candid,parazitov, priemyselne chemikalie, pesticidy, herbicidy, organicke riedidla farieb, plesnove vytrusy, doikonca aj mnohe chemicke lieky.
A moze to byt aj kombinacia roznych, nielen jednotlive.
Odporucam brat hodne mikrovlaknin, tie absorbuju a vynesu z tela rozne toxiny, Protokol dr Berksona na odmorenie pecene, kde sza zhromazduje najviac rozneho zamorenia v tele, odmorena pecen potom filtruje zamorenie, ktore sa z tele dostane do krvi a dalsim, cistenim pecene do zlce, s mikrovlakninami von z tela.
Velmi lacne odmorovanie je napr pestovanie si vnate koriandra=cilantro, da sa pestovat bez problemov v kvetinacoch doma cely rok.
Vonku pestovana vnat sa da mrazit a pouzivat cely rok tak isto.
TAK BUDE NA ZAčIATOK STAčIT AK BUDEM POUžIVAT TEN PROTOKOL DR BERKINSONA ZINOK PROBIOTIKA A ESTE AKY POTRAVINOVY DOPLNOK KONKRETNE BY SI MI PORADIL SI ZAOBSTARAT MIKROVLAKNINY TO JE NAPR AJ PSYLIUMm?
Psaylium je dobre, pektiny este lepsie, najma modifikovane pektiny, arabinogalaktany sa zase vyborne rozpustaju vo vode a nenarobia ani vo vacsich mnozstvach z vody "huspeninu" ako to robia pektiny.
V podstate to je jedno, pi hodne vody s tym, nech ta nezapecie.
AHOJ , TEN PROTOKOL DR. BERKINSONA SA AKO DLHO MôžE UžíVAT? ALEBO PO AKOM čASE JE MOžNé ZLEPšENIE? A TEN SYLIMARIN MAM PO 250MG KAPSULE...MôžEM SI ICH DAT AJ 4 ZA DEN? čO SA ROVNA 1000MG SYLIMARINU.A NIE PODLA PROTOKOLU 900MG. A ESTE BY SOM SA CHCEL SPYTAT čI TO MAM UžIVAT HNED RANO CELU DAVKU ALEBO SI TO ROZDELIT RANO A OBED...TU ALFA LIP. KYS. TO SU KAPSULE PO 300MG A SELEN JEDNA KAPSULA = 200MCG.....
INAK PRAJEM PRIJEMNE SVIATKY
Neboj sa predavkovania potravinovymi doplnkami, to nie su skodlive chemikalie, ako lieky. Sylimarin pouzivali pri akutnej otrave muskarinom(muchotravka hluznata) v davkach aj vyse 4000 mg denne, dokonca az 10 000 podavane v infuziach.
Ja , ako cukrovkar, berie polovicnu davku protokolu dr Berksona cely cas.
Totiz ako cukrovkar mam rychlejsi rozpad organov vseobecne a musim sa proti tomu branit. To plati aj na pecxen j na pankreas aj ine v tele, kde ALA selen a Sylimarin posobia regeneracne.
ALA ma zialbohu verlmi kratku zivotnost v tele, len 1/2 hodiny, tj najlepsie by ju bolo brat v malickych castych davkach. Aj som rozmyslal, ci by sa nedala rozpustit vo vode a pit po malych glgoch cely den.
Sylimarin ma dlhsiu dobu zivota v tele, rak isto selen, ale aj tak je dobre si ich rozdelit na viacero davok, nech sa v tele udrzuje rovnomerna hladina.
Normalne odmorovanie pecene je asi 3 tyzdne, ale to velmi zalezi od zamorenia a pri velkom zamoreni to moze byt mesiace.
A CHCEL BY SOM SA SPYTAT ESTE, CO BY SI MI RADIL ZAROVEN BRAT. VôBEC NEVIEM CI SPRAVNE ADRESUJEM TIETO DOPLNKY ALE NIECO ZACAT MUSIM ROBIT. NAPR. VôBEC NECITIM HLAD, TAžKO SA MI VNíMA, TAžKO SA MI ZAPAMATAVA A SOM TAKY DEZORIENTOVANY V PODSTATE PREžIVAM ZO DNA NA DEN ALE OD NOVEHO ROKU CHCEM NEJAKE DOPLNKY ESTE PRIDAT. LIEKY SOM VYSADIL A TERAZ SOM ZACAL TYM PROTOKOLOM NA ODMOROVANIE
este by som napisal že som taky napaty velmi tažko sa mi pozera a v noci mavam strašne živé sny. chcel by som sa z toho dostat ale neviem ake doplnky by som si mal este zaobstarat
Najdolezitejsia je spravna hladina serotoninu. Potom ukludnujuca GABA, ale to sa da doplnit len doplnkom Picamilon, lebo Gaba v tele nevie prejst cez mozgovu krvnu barieru.
Nespavost moze byt z nedostatku serotoninu, lebo z neho sa vyraba aj ukludnujuci spankovy hormon melatonin
Zacni teda v prvom rade s 5-HTP, 2 x 100 mg a silnym svetlom cez den a uplnou tmou v noci. Ak to nebude stacit, zaobstaraj si Picamilon, davka 2 x 250 mg.
Samozrejme moze ti pomoct hoci aj pomerne lacnejsi L-theanine, aminokyselina zo zeleneho caju, davka 2 x 200 mg.
Nepomoze ti nic ineho nez to vyskusat, co ti v mozgu chyba , to ti lekari nevedia zatial povedat, na to nie su pre nich pristupne testy a aj oni len hadaju a skusaju.
Problem je len, ze to robia s chemickymi liekmi, plnymi skodlivych postrannych ucinkov, nie neskodnymi potravinovymi doplkami.
Proti napatiu je dobry hlboky spanok a destresovanie, tam ti moze pomoct brat zmes B-vitaminov pod nazvom Stress B(nuz lepsie to ani nemohli pomenovat, to ti rovno naznacuje, na co to je)
http://rng.nazory.eu/spanok http://rng.nazory.eu/stres
Zdravim Vas Delcalcio. Uz ste sa dhlo neozval?? Ako sa mate?? Sledujem tuto diskusiu, nakolko mam podobne problemy so psychikou travenim a pod. Podstupil ste protikandidovu dietu?? Dakujem za odpoved a prajem skore uzdravenie
Príspevky [ 31 až 60 z 61 ]
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: facebook com; snehove frezy; Vlastní diskuzní fórum; Skoda YETI; povinné ručení; Domény .cz; praha zoo; nabytek ikea; hosting Stable.cz; rychlý prachy;