Re: malé deti
Ďakujem ti velmi pekne,velmi nám pomáhaš.Inhalujeme cez rolku,berieme všetko ,čo nám odporučiš a musím zaklopať darí sa nám tie potvory-infekcie odohnať.
Naposledy upravil: tinapp (2011-12-12 07:53:24)
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ďakujem ti velmi pekne,velmi nám pomáhaš.Inhalujeme cez rolku,berieme všetko ,čo nám odporučiš a musím zaklopať darí sa nám tie potvory-infekcie odohnať.
Naposledy upravil: tinapp (2011-12-12 07:53:24)
Drzim palce aj do buducnosti.
dobry den, rng,
prosim, mozem dat dietatu 3 r. toto oregano? http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano-
s/731?at=0
nebude to pre neho prisilne? mam aj vo forme oleja, to by sa asi lepsie davkovalo, ale zrejme je to pre dieta nepozivatelne...
potrebujem nieco silne antiviralne, na laryngitidu a hnusny kasel, ktory uz sice nie je laryngalny ale velmi neprijemny drazdivy. davam mu zatial oleuropein a gse ester-c, ale trapi ma aj ten kasel.
a co hovoris na toto - http://elax.sk/index.php?page=shop.prod
p;Itemid=2
to by pomohlo na ten drazdivy kasel? je to vhodne pre deti?
dakujem za rady.
Ucinky nigely nepoznam. Ale ked sa ti podari dostat do dietata kapsulu toho oreganoveho oleja, tak za den dva budes pozorovat znacne odhlienovanie.
ok. a to uvedene oregano nie je na 15 kg ako jednorazova davka moc? staci 1x denne, alebo ako davkovat?
Neboj sa velmi predavkovania, ja som raz z netrpezlivosti bral dva dni 3 x 5 kapsul, a nemal som ziadne problemy z toho.
Odporucam 2x1 kapsulu aj pre 15 kg dieta.
ahojte vie mi niekto poradt mam 4,5rocneho syna mozem mu davat preventivne Ester C teraz na jesen.GSE sa tiež može použivat preventivne alebo počas choroby Dakujem mamičky
Ester C by som podavala preventivne...to je ok,ale GSE by som pouzila iba pri zacinajucich priznakoch nejakeho ochorenia typu kaslu.nadchy a pod,na vynicenie prip.bakterii a zamedzenie prepuknutia choroby.
nevie mci bezne uzivanie esteru C nie je plytvanie
ja si ho nechavam na to ekd som chory popripade si ho davam na noc ked nemozem jest C castejsie. inac bezne cez den a mimo choroby sa cpem lacnym ceckom -tj kalinat plus kyselina askorbova
Ester C je v tele az 5 krat tak dlho, ako kyselina askorbova, takze je ovela ucinnejsi, biologicky.A daju sa s nim teda dosiahnut vyssie hladiny vitaminu C v krvi, ako s kyselinou askorbovou.
Osobne pouzivam GSE kedykolvek mam co len najmensi priznak skrabania v krku, nose ci opuchnute lymfaticke uzliny pod bradou. A robim to uz vyse 10 rokov, statisice druhych ludi tiez a miliony to pouzili od rokov povodneho uvedenia nan trh v roku 1982. Az na velmi zriedkave potravinove alergie nan a neschopnost niektorych ludi znasat tu horku chut neviem o nijakej skodlivej reakcii nan, hoci aj brane pravidelne.
Ahoj rng,velmi si nám tu chýbal
Znova mám syna 2,5r chorého.Aká je najmenšia a najučinejšia davka GSE maximum od Nutribiotic?Vobec to nechce piť. Ja to dám do pohára 300ml-6kvapiek a s toho pohára mu to celý den pridavam do čajika ,ale niekedy nevypije za celý den ani ten pohár.Kolko by mal najmenej vypiť ,aby to učinkovalo?
2,5 rocny, odhadom asi 16 kil, potrebuje asi 12 kvapiek denne.
Nuz skus ine, menej nechutne, ako sangre de grado, aloe vera, samento/prima una de gato, lapacho....
A adaptogeny ako astragalus, cordyceps a podobne.
Na chripkove nakazy je dobry napr lekvar ci stava z bazy(sambuca, eldeberry) a tie su celkom chutne
A nwezabudni, ze znacna cast infekcii pochadza z prinosnych dutin, kde ich treba vyhybit kvapkami roztoku GSE/cotricidalu, kvapkaj v leze s h;lavickou zaklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin.
Minimum je potrebne roztok 3 kvapky na deci vody, lepsie je 6 kvapiek na deci za kvapkat aspon 3 krat denne po jednej-dvoch kvapkach do kazdej nosnej dierky.
Nakazy v prinosnych dutinach sa mozu zdrzovat aj roky a viest stalymi nakazami hornych dychacich ciest az k astmam a COPD.Takze je nutne ich vynicit za kazdu cenu.
Ahoj,už som zufala s toho maleho/2,5r/.Naučila som ho prehltať 1oregano denne.Môže ho prehánať z oregana? Stale je zahlienený,kašle.Davam mu1x 10 kv prima una de Gato,1gr ester C do čajíka raz denne ,citricidal do nosa a na večer probiotika.Mám zvýšiť dávky ?
Dal by si mi prosím link na aloe vera,lapacho,astragalus, cordyceps,sambuca, eldeberry-také chutnejšie alebo maličké,aby sa lahko prehltali?Malého presvedčím,že to je cukrík a vtedy o zje .Sirupy nechce.A vedel by si mi aj poradiť nejake kvalitné GSE v malých tabletkach,lebo mám len také vo velkých kapsuliach.Ďakujem
Naposledy upravil: tinapp (2011-10-20 21:09:47)
Na Slovensku rastie plno bazy, ale nikto nepredava bazove vyrobky, aspon ich neviem najst na slovenskom Google.sk. Doma sme robili bazove vino, bazovy lekvar, bazovu stavu.....
Inac cez iherb najdes
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Sa
12219?at=0
Tu mas aj formu cukrika
http://www.iherb.com/Sambucol-Black-Eld
16701?at=0
Tento je starsi, vraj osveceny(?!?)
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Sambu
/2086?at=0
Ahoj,tentoraz je chorá dcera.Tretí den jej davam oregano ,gse.Dnes by som jej chcela dať maximum ,lebo už je chorý aj malý a lezie niečo aj na mna.Možem to skombinovať takto??? Po ranajkach:ultra Cordyceps, selen ,zinok,ester C,beta glukan,NAC,GSE ---tri hodiny pauza ,obed -oregano,pauza tri hodiny OLOVRANT-NAC,beta glukan,gse-večera oregano--tri hodiny pauza probiotic.Neviem ,či som to spravne rozdelila,napíšeš mi ,ak som niečo zle skombinovala? Ďakujem
Mas to spravne, nakoniec to nie je ziadna veda, len treba tie probiotika brat v inom case, ako antimikrobiloalne latky. Ale na to GSE odporucam nie 2 davky, ale to pit po malych glgoch cely den. A treba ten roztok(60 kvapiek na liter vody) kvapkat aspon 3 krat denne do nosa poleziacky, s hlavou zaklonenou co najviac dozadu, lebo tam sa ta nakaza casto zdrzuje a s hliernami dostava na mandle, do priedusiek, pluc a dokonca pri kaslani aj do priestorov vnutorneho ucha, odkial sa tak lahko nedostane prec.
Naposledy upravil: RNG (2011-11-14 14:58:17)
Ahoj,už je chorý aj malý/2,6/Má treti den zvýšenú teplotu.Strašne škaredo kašle,má hnačku a včera aj zvracal.Dávala som mu na lačno glg striebornej vody,po ranajkach oregano.Do mliečka 2gcollostrum,ale nevypil to. Do nosa citridical kvapky.A pokúšam sa mu davať gse do čajika ,ale da si iba glg a odsunie to.Raz do dna sa mi podari dať aj prima una de gato.Porad mi prosím ,čo môžem vynechať a čo mu mám dať aj nasilu ,aby sa troška zmiernil ten kašel a odišla teplotka??
S detmi to je velmi tazko, nezoberu, co im je dobre, lebo to nechuti dobre.
Proti kaslu a zahlieneniu je najma oregano, ale to rozhodne don nedostanes v tekuterj forme, snad sa ti podari don dostat kapsulu oregana.
Skus aspon bazovu stavu alebo lekvar, tie su dost silne antiviralne. Tiez Sangre de Grado,, ktore je antiviralne a protizapalove
Ahoj,už som sa začala strašne báť.Doktorka mu dala Klacid , Spiropent a vykričala ma ,že malý mohol dostať zápal plúc..Včera som mu dala jednu dávku atb ráno.Večer som mu dala znova ,ale vyzvracal sa a zaspal.Na obed som mu dala oregano a to som našla v zvratkach.Mal hnačky pred atb a teraz ich už má zelenožlté a strašne zapachajuce.Asi má nejakú virozu a k tomu ešte aj chytené priedušky.Dnes ráno som mu už atb nedala,ale probiotika http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr
19518?at=0 a za hodinu a pol som mu dala citridical asi lyžičku vypil.Mal strašné krče v brušku a plakal. Objednala som Sangre de Grado. Doma mám iba prima una de gato.Čo mu mám ešte dávať?A ako často mu možem davať probiotika?Citridical až po troch hodinách po probiotikach?
Tento sirup bazovy kupujem deťom- http://www.yo-fruchtsirup.at/de/yo-sort
nderbluete
Naposledy upravil: tinapp (2011-11-17 13:27:52)
GSE(33% citricidalu) sa pije v koncentracii 60 kvapiek na liter vody, co je denna davka pre 75 kg osobu.
Neviem, aky citricidal mas, ale ten pravy od BioChem Research je 60%, tj z neho treba 35 kvapiek na liter vody. Ine neodporucam. A davku treba teda prisposobit vahe dietata.
Klacid=clarytromycin je ucinny na streptokoky, ale vobec nie na virusy ani aspergily a ine nakazy v hlienoch. Samozrejme znici crevnu floru a tym znacne oslabi imunitu. Viac na skodlive bocne ucinky najdes napr na
http://www.medicinenet.com/clarithromyc
rticle.htm
Spiropent je draha forma chemikalie Clenbuterolu, steroidu, ktory je pomerne dobry bronchodilatator, samozrejme ako chemikalia ma tiez svoje skodlive postranne ucinky. Nema nic so zapalom pluc, len akurat trochu ulahci dychanie.
http://www.isteroids.com/Clenbuterol/Cl
fects.html
Aj najsilnejsie probioticke doplnky neobsahuju ani tisicinu toho, co clovek potrebuje v crevach, preto o "predavkovani" su vsetky reci uplna hlupost. Naopak, musime ich znacne zivit mikrovlakninami, aby sa rozmnozili a osadili creva.
Inac citricidal/GSE v spravnych davkach nici nielen streptokoky a stafylokoky , ale je ciastocne ucinny aj na ine mikroby, na ktore je casto atb neucinne. To iste plati na oreganovy olej, ktory je velmi ucinny na rozne plucne a hlienom nosene infekcie, ako napr aspergilus pneumoniae. Oba v spravne branych delenych davkach neposkodia probioticku floru, tj neoslabia vyrobu obrannych latok v crevach .
Ďakujem.
Neporadil by si mi ešte nejaké dobré GSE v kapsuliach?
Naposledy upravil: tinapp (2011-11-17 22:53:10)
Najmensie je toto
http://www.iherb.com/NutriBiotic-Grapef
/4210?at=0
kde mas aj trochu artemisininu a echinacey, ktore su tiez antimikrobialne.
Ahoj RNG,idem ťa poprosiť znova o radu.Moja 9 ročná dcerka má stále opakujuce sa problémy s nosom.Momentálne kašle a má nádchu.Včera sme boli na vyšetrení a dr.nás poslala na rontgen hlavy,kde zistili ,že má nehomog.zatienenie maxil.dutiny vlavo,bez hladinky.DR.mi povedala ,že to môže byť hnis alebo cysta.V decembri máme prísť na kontrolný rontgen a CT.Stále sa to opakuje a ja už neviem,čo by jej pomohlo.V lete som jej dávala Bromelain a Quercetin,ale netuším ,či jej to zabralo.Teraz jej predpísali Avamys a Aerius a sinupret. Ja som jej začala dávať citridical 5x2kvapky,oregano 2x2,večer probiotiká.Citridical som jej dávala s hlavou silno zaklonenou,lebo som si stále myslela,že problem je v čelných dutinách a teraz sa ukázalo,že to je v lícnej.Ako sa to tam dostane?Po akej dobe by malo nastať zlepšenie ,aby som vedela ,že sme sa trafili správne?
Naposledy upravil: anit (2011-11-22 17:08:09)
Dutiny v hlave(sinysy) su pospajane a infekcia zvrchu sa moze dostat dole(gravitacia) a casto aj hore, dokonca cez Eustachovu trubicu niekedy aj do vnutorneho ucha.
Taka diagnoza, ze to moze byt to alebo to alebo aj ine nestoji za nic. Vidia len, ze tam nieco je, tj dutiny nie su prazdne a hadaju.
Ale mikroby v dutinach sa daju vyhubit systematickym kvapkanim antimikrobialnych latok do nosa, len tu hlavu zaklanaj dozadu, lebo sa to musi dostat aj do celnych dutin, do licnych to stecie aj tak .
Len pokracuj v tom co robis poctivo dalej. . Ak chces, pouzi obcas aj koloidnu striebornyu vodu ta hubi silne aj virusy, tj moze pomoct aj v tom.
Dnes je vo vzduchu plno kvapociek, ludia kaslu a tak sa delia o svoje neduhy so vsetkymi, co su na blizku. A do tela sa to dostava najma cez nos a usadi sa to v dutinach, kde sa nedostava ju biele krvinky ani nic ine, co by to verdelo znicit, len sa vutvaraju extra hlieny, co tu nakazu aspon odtlacaju od sliznic. Zialbohu pri zahlieneni sa do hlienov usadia mikroby, ktore vedia z hlienov zit(napre aspergilus pneumoniae a ine)a aj ich cinnost drazdi a skodi telu. Preto treba v rych dutinach vsetky mikroby vyhubit a pripadne nasadit probiotika na ochranu. Totiz na kazdej sliznicnej vlhkej oblasti v tele su probiotika, a ine mikroby, nie len v crevach. Ale zatial sa o tom velmi nerozprava a tak ako kedysi v crevach, ked sa vyhubia zle mikroby sa automaticky predpokladalo, ze sa to kolonizuje len dobrymi probiotikami.
Zialbohu to nie je vzdy tak,preto na creva uz predavaju probiotika,ale zatial nie na ine casti tela, s vynimkou vaginalnych, a teda rekultivacia napr v prinosnych dutinach je slaba, najma ked probiotik je dnes vo vzduchu pramalo a ludskych nakaz hromada, hlavne v uzavretych priestoroch.
Ahoj RNG,idem ťa poprosiť znova o radu.Moja 9 ročná dcerka má stále opakujuce sa problémy s nosom.Momentálne kašle a má nádchu.Včera sme boli na vyšetrení a dr.nás poslala na rontgen hlavy,kde zistili ,že má nehomog.zatienenie maxil.dutiny vlavo,bez hladinky.DR.mi povedala ,že to môže byť hnis alebo cysta.V decembri máme prísť na kontrolný rontgen a CT.Stále sa to opakuje a ja už neviem,čo by jej pomohlo.V lete som jej dávala Bromelain a Quercetin,ale netuším ,či jej to zabralo.Teraz jej predpísali Avamys a Aerius a sinupret. Ja som jej začala dávať citridical 5x2kvapky,oregano 2x2,večer probiotiká.Citridical som jej dávala s hlavou silno zaklonenou,lebo som si stále myslela,že problem je v čelných dutinách a teraz sa ukázalo,že to je v lícnej.Ako sa to tam dostane?Po akej dobe by malo nastať zlepšenie ,aby som vedela ,že sme sa trafili správne?
AhojRNG,dcerke sa stav nezlepšil,stále má zapchaté dutiny a kašle-každe rano jej davam selen ,zinok,ester C,E,D,kvapkam citridical 4xdenne,po obede oregano a beta glukan,N-acety L-cysteine a tri kvapky 2xdenne sangre de grado.Všetko mám s iherb.Máme isť na kontrolu a bojím sa toho ,že jej budu chcieť prebíjať dutiny.Všimla som si,že,ked príde s tepla do zimy,tak sa jej na tom lavom líci urobi červený flak.Porad mi prosím ,s čím by som jej to ešte mohla uvolniť?Alebo niečo pridať ,či zvýšiť dávky?
Naposledy upravil: tinapp (2011-12-09 09:14:35)
Neviem ake davky oregana jej davas, ale pre dospeleho davka musi obsahovat 3 x 200 mg carvacrolu. Preto odporucam toto, kde je v kazdej kapsuli 100 mg carvacrolu, tj 3 x 1 kapsula s jedlom by jej mala stacit. Pozri na
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano-
s/731?at=0
Ked treba nieco z tela odpratat, potrebujes brat silne enzymi na prazdny zaludok pozri na
http://www.iherb.com/Now-Foods-Digest-P
21321?at=0 davka 2 x 1 denne
Naviac proti zapalom odporucam silne protizapalovy curcumin, davka curcuminoidov s bioperinom pre dospeleho je 3 x 1500 mg, pre nu 3 x 2 kapsule tohoto
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best
es/13?at=0
Sangre de grado mozes kludne zvysit na 2 x 15 kvapiek ja beriem 2 x 20 +.
Je mierne antiviralne, protizapalove a snad ciastocne aj adaptogenicke.
Ahoj, dávam jej momentálne enzymi na prazdny žalúdok,ktore si mi odporučil +3xdenne kvapky gse do nosa.Bola som s nou na vyšetrenie a chcela by som vedieť tvoj názor : http://www.holistichealth-quantumdoctor c045601fc/
Adresa nepracuje takze sa nemozem vyjadrit.
otvorte tento link (dvakrat do nho myskou tuknite) http://www.virtualpill.net/report-3744d
6c045601fc a ked sa Vam otvori web stranka stlacte na nej Log On a potom do okienka:
Username: napiste Grivalska Emma
Password: napiste 197929
Nuz na zabijanie patogenov tezonancnymi frekvenciami(zapper) sa neviem vyjadrit zarucene pozitivne, niekomu to pomoze, niekomu nie.
Dr Hulda Clark, cest jej pamiatke, to tlacila desatrocia, ale zatial najspolahlivejsi prstriedok proti parazitom je jej protokol
Príspevky [ 31 až 60 z 78 ]
Stránky Predchádzajúce 1 2 3 Ďalšie
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: nabytek ikea | facebook registrace | snehove frezy | Skoda YETI | hostováno na Stable.cz | povinné ručení | rychlý prachy | praha zoo | Vlastní diskuzní fórum | Registrace domény |