1

Téma: antiparazitika

ahoj rng, prosim ta, mozes mi poslat link na nejake antiparazitika, ten z toho druheho fora o radach mi nejde otvorit...
kde  by som zohnala ten protokol dr clark?
a moze s ato davat aj detom? ak ano, v akej davke - 12kg dieta 4 rocne.
mozu parazity sposobovat crevne problemy ako je nafukovanie, bublanie a hnacky, bleda stolica...

vdaka

2

Re: antiparazitika

Nafukovanie, hnacky a podobne su traviace problemy nie paraziticke, tj kyseliny, enzymi vlakniny a probiotika. Moze to byt aj potravinova alergia(pozri alergie, na mlieko a lepok.

Co sa tyka parazitov na to najdes prostriedok napr.
http://www.swansonvitamins.com/NAP01/ItemDetail?n=0
Ale ako som hovoril, pochybujem, ze sa tu jedna o parazity, hoci vylucene to nie je(giardia od psov a maciek, a ine amebove z vody)
Davkovanie ako vzdy jem podla vahy, normalne je udavane asi na 70 kg osobu a teda prenasob pre 12 kg vsetky davky pomerom 12:70 tj zhruba 1/6 davok.

3

Ahoj Rng, idem vyskúšať protiparazitickú kúru podľa dr. Clark podľa dávkovanie z tejto internetovej stránky: http://www.swansonvitamins.com/NAP01/ItemDetail?n=0. Len z prekladu toho dávkovania mám trochu miš-maš. Pri hneď prvej BLACK WALNUT TINCTURE, pri 6 dni je tam skratka "tsp", s ktorou si nejako neviem poradiť, čo môže znamenať. Nevieš mi poradiť? A potom ešte pri WORMWOODE je tam veta: "You take the capsules all in a single dose". To tiež neviem, čo znamená.
Ďakujem.

4

tsp=teaspoon=lyzicka
Take capsules in single dose=ber odporucene kapsuly naraz(tj nedel na viacero davok)

5

ešte ma napadlo: Môžem kombinovať na večer v jednej dávke wormwood a klinčeky, prípadne aj s black walnut tinktúrou? Ći radšej všetko oddelene? A ten proces s black walnut tinktúrou sa po 6 dňoch končí a potom mám naskočiť už len na udržiavací program?

Ďakujem.

6

Borko, ten rozvrh je tam urceny na najvyssiu efektivnost v zabiti vsetkych parazitickych foriem. Takze by som sa podla neho drzal.
Naviac ked mas prilisnu infestaciu dr Hulda Clark zvysila davky, najma toho vytazku zo zelenych supiek. Je tam jasne napisane, aby si to bral naraz=single dose.

7

jj, je to tam jasne napísané, ale ja som sa jasne pýtal na to, či sa môžu kombinovať JEDNOTLIVÉ KOMPONENTY, PRÍPRAVKY tejto protiparazitickej kúry. Ja mi jasné, že keď mám brať 4 kapsule wormwoodu, tak ich nebudem brať oddelene. Ja som sa pýtal na to, či môžem v jednej dávke skombinovať napr. Black walnut s wormwoodom a s klinčekmi, čiže všetko zobrať naraz.
Ďakujem.

8

Nevidim ziadny dovod, aby sa tieto brali oddelene. kazde z nich pracuje na inom principe, takze sa doplnaju v celkovom ucinku.

9

borko, ja to robím tak, že pijem ráno na lačno Black Walnut - čierny orech tinktúra, zapijem vodou a ešte 1/4 lyžičky vitamin C zarobený vo vode, potom pred jedlom Wormvood- palina a s jedlom pri konci Clove- klinčeky, to dám pri raňajkách a potom obed večera ešte Clove . Množstvá podľa rozpisu dávkovania.  vlastne pijem to spolu v jednom čase , akože nevypijem to všetko hneď za sebou, vlastne to robím tak so všetkými novými doplnkami, aby som aj videla reakciu , ak by nejaká na niečo bola. Určité doplnky zas len spolu ako napr. omega 3 s C, alebo selén s E, spirulinu s minerálmi.

10

Tj. ako to to zaludok znesie

11

Ešte tak rozmýšľam, že či tá kúra vybije aj nevyliahnuté parazity. Predsa, za 7 dní, kedy sa intenzívne berie Black walnut to nevyliahnuté parazity nevyhubí, alebo klinčeky sa berú intenzívne len 10 dní. Či to stačí? Ďakujem.

12

Nuz detaily okolo toho neviem presne, takze sa zdrzim komentara. Viem ze dr Hulda Clark to mala dobre premyslene a dlhe roky overovane na ludoch, takze sa spolieham na je usudok a nebudem postupovat pri parazitoch svojim sposobom, ale presne podla jej navodov.

13

selen sa preco nesmie s C vitaminom spolu? prip. moze sa selen s akorbatom cecka, ci radsej ani to nie? a kombinacia zinok a c vit. je ok?

Naposledy upravil: zuzinka (2011-08-06 20:48:16)

14

Osobne neviem nic o tom , zeby sa selen nemohol brat s vitaminom C. Je len jedna danska studia z roku 1999, kde absorbcia anorganickeho selenu bola z nizena vitaminom C. Nuz ale kto berie dnes anorganicky selen?!?

15

Odpoducam knihu od Dr. Ken Sutter - The Paradigm Shift. Chlapik bol medik vo Vietname, kde sa otravil defoliantom Agent Orange od Monsanto a nachytal kopec parazitov z dzungle. Skoncil s rakovinou pecene, ktoru uspesne prekonal. Samozrejme nie chemoterapiou a radioterapiou. Na odparazitovanie odporuca Dewormer. Kto ma chut nech si precita

http://www.barefootherbalistmh.com/atta … 20DEWORMER[1].pdf

Osobne odskusane, lepsi vyrobok nepoznam.

btw vyhol by som sa akemukolvek supplementu obsahujuci steran horecnaty (magnesium stearate). Dobre info k tejto teme by som hladal na Mercola.com

16

http://www.naturesspices.com/products_and_prices

treba kliknut na Dewormer

17

Zaujimava polemika a diskusia o roznych zlozkach a ucinnosti. Neviem, nakolko je pravdiva, ale asi na nej nieco je, ved su to novsie vedomosti, nez povodne od Huldy Clark. Ale aj ini vyrobcovia protiparazitnych to iste sleduju a pripadne vylepsenia formuly robia automaticky.
Zrejme rozne novsie zmesy na trhu su rozne ucinne.. Niektore mozno lepsie, ako povodna formula dr Huldy Clark, ale mnohe su odsvindlovane.
Ja poznam osobne najma znacku NAP, ktora je dostatocne ucinna