Téma: Zalahnute v usiach
Ahoj. Celkom casto sa mi stava, ze mi zalahne v usiach hlavne, ked chodim a prezentujem, ked sa posadim, tak to prestane. Vies mi poradit cim je to sposobene a ako sa to da odstranit?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ahoj. Celkom casto sa mi stava, ze mi zalahne v usiach hlavne, ked chodim a prezentujem, ked sa posadim, tak to prestane. Vies mi poradit cim je to sposobene a ako sa to da odstranit?
Usny maz alebo zapal vo vnutornom uchu.
Usny maz sa da cistit, odporucam par kvapiek oleja(najlepsie kokosovy vlazny, nie horuci!!!, ale aj olivovy je OK)
Lekari na to maju mineralny olej(naftovy destilat) a prestriekanie usi.
Zapal vo vnutornom uchu je problem mnohych ludi, kde sa z prinosnych dutin dostanu mikroby cez Eustachovu trubicu dom vnutorneho ucha.
Na to odporucam najma oreganovy olej(kapsule) a horkac(roztok GSE), ktory treba aj pit, aj si kvapkat do nosa aby sa ta skryta inferkcia v prinosnych duitinach, co sposobuje nakazu hrdla, kasel a podobne konecne vynicila.
http://rng.nazory.eu/infekcie
moze byt tento problem sposobeny aj tym, ze mam canditu, ktoru liecim?
Dost nepravdepodobne, hoci usne(vnutorne ucho) nakazy mozu byt plesne a kvasne infekcie.
Príspevky [ 4 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: Skoda YETI, nabytek ikea, rychlý prachy, povinné ručení, facebook com, snehove frezy, Vlastní diskuzní fórum, praha zoo, hostováno na Stable.cz, Domény .cz,