1

Téma: cholesterol

RNG
mama ma zvyseny chlesterol, prosim ta napises mi konkretne doplnky ake by mala uzivat, aby sa jej znizil?Dakujem

2

Re: cholesterol

Policosanol, 2x20 mg
Tu mas napr dobru zmes s antioxidantami
http://www.iherb.com/Now-Foods-Policosa … /6491?at=0

3

Aky to ma ucinok v porovnani s lecithinom?Dik..

4

Lecitin neznizuje cholesterol, len cisti cievy a je potrebny pre mozgovu cinnost.

5

No a ja som to brala v domienke ze mi znizi aj cholesterol..:-),takze hned presedlam na Policosanol..ako dlho to treba brat aby som zaznamenala znizenie cholesterolu?Dakujem!

PS:Mam fantasticku spravu!Dlhe roky asi 8 rokov som trpela na svrbenie celeho tela..po precitani vsetkych clankov som dospela k nazoru ze mam asi candidu.Ale po proticandidovej kure mi svrbenie pretrvavalo a tak som zacala odkyslovat telo so sod.bik.a MNA UZ NIC NESVRBI!!!!!Nemusim uz uzivat Zodak(lebo len ten mi zaberal)To je fantasticky pocit,neviem ako mam podakovat!Nemam slov!:-)

6

Je stara vec, ze alkalicke telo vseobecne lepsie pracuje. To je jeden z dovodov, preco sa zdoranuje tolko jedenie zelenin a bojuje sa proti prilisnemu mnozstvu masa a cukrov/jemnych muk.
Nepresedalvaj z lecitinu, ten tak ci tak potrebujes ako na cistenie ciev, tak proti ukladaniu tukov v cievach a samozrejme na mozgovu cinnost.Len si pridaj policosanol
Policosanol poznas asi po 3-4 tyzdnoch na krvnom, obraze. Znizi sa ti LDL, mierne zvysi HDL a znizia triglyceridy.

7

Supeeeer!Este raz Velka vdaka!

8

OK

9

dobry  den RNG,
chcem poprosit o radu. Ak si  chcem precistit cievy praskovym, co granulovanym lecitinom, staci ho uzivat ako pisete 2x tyzdenne po 1PL, alebo castejsie? A este jedna otazka: aky dlhy cas to mozem, ci mam  realizovat vami navrhnutym postupom?
Na postup pre znizenie cholesterolu som tu navod nasla.
Dakujme Vam.

10

Raz dvakrat tyzdenne staci. Ale nie trochu ale celu polievkovu lyzicu.

11

Ok, dakujem

12

RNG napísal(a):

Raz dvakrat tyzdenne staci. Ale nie trochu ale celu polievkovu lyzicu.

na prvy krat odporucam dat si max pol lyzice lecithinu, nie viac, lebo reakcia moze byt velmi prudka, od brnenia v hlave, pichanie pri srdci, az po mravencenie v prstoch na rukach. A to je dost neprijemne, da sa na to zvyknut a pripravit, casom, uz ovela vacsie mnozstvo nema takto prudky ucinok.