Téma: Prostata?
Moj muz ma problemy s castym mocenim.Musi v noci vstavat a vymoci len malo mocu.Prosim ta RNG co by mohlo byt na to ucinne?Ak mozes daj aj nejaky link..Vdaka!
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne! Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť! Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Moj muz ma problemy s castym mocenim.Musi v noci vstavat a vymoci len malo mocu.Prosim ta RNG co by mohlo byt na to ucinne?Ak mozes daj aj nejaky link..Vdaka!
pozri na
http://rng.nazory.eu/prostata
Z iherbu by som si vybral napr toto, co vyzera dostatocne obsazne a silne
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Comp
ts/25?at=0
Ten DIM sa moze brat dlho bez prestavky?Ja ho uz beriem 2 mesiace...
Skoro kazdy potravinovy doplnok sa moze brat bez prestavky, tj podla potreby.
http://www.celostnimedicina.cz/vysetren enefit.htm
Dá sa RNG tej štúdii veriť alebo je to iba hra s číslami ako mnohokrát v iných prípadoch?
Zialbohu je to pravda. Ja som nebol na ziadnom lekarskom vysetreni uz vyse 17 rokov, beriem doplnky proti roznym moznym problemom, samozrejme ako 65 rocny aj na prostatu, kedze v tom veku ma vacsina chlapov uz s prostatou problemy, co poznam aj bez lekarskeho vysetrenia.
Beriem steroly,I3C alebo DIM, ktore su proti rakovine prostaty a celkove znizuju skodlivu hladionu DHT a estrogenicke hodnoty. A cistim si telo enzymami, lebo ciste nezamorene telo je najlepsia obrana proti rakovinam. A beriem hromadu roznych antioxidantov.
Dobry den,
mam zapal semenikov a prostaty, trva to uz par mesiacov, 2 dni je dobre a potom dalsie 2 dni citim bolest a stale dookola, lekar mi dal antibiotika ciprofloxacin, beriem ich uz vyse 10 dni ale necidim ziadne zlepsenie, lekar povedal ze to moze trvat aj 3 mesiace kym sa mi stal zlepsi. Takisto pijem caje ako vrbovka a praslicka a prikladam si obklady zo svedskych kvapiek.
Mozem brat probiotika zaroven s antibiotikami ?
Poradite mi prosim nejaky vyzivovy doplnok ? dakujem
Naposledy upravil: sabikeuk (2012-04-01 11:18:27)
Ako obvykle, zapal prostaty je sposobeny nejakymi mikrobami, nie teda len bakteriami, na ktore je ucinny ciproflaxin.
Kedze nemam krystalovu gulu a neviem ti povedat, ktore to sposobili, treba na ne zautocit na vsetky podla moznosti. Odporucam pit roztok citricidalu, brat oreganovy olej(kapsule z NOW) a samozrejme si zvysit podla moznosti aj viralnu imunitu, lebo aj nase vlastne telesne vbirusy sa tam mozu na tom podielat, okrem inych moznyych pricin.
Probiotika si treba po zniceni antibiotikami co najskor nasadit a podporovat ich branim hromady mikrovlaknin, aby sa mali moznost rozmnozit a osidlit creva.
Kedze samotne probiotika su schopne vytvorit az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, pouzitie atb znacne znizi telesnu imunitu a da moznost sa rozmnozovat najma bakteriam a mikrobom, na ktore to atb neucinkuje. A zialbohu , toho je hromada, od roznych bakterii(clostridium difficile, VRE, MRSA...) cez kvasne kultury a rozne plesne az po virusy, ktore nie su viac kontrolovane ochrannymi latkami , ktore nam vyrabaju aj probiotika.
Ako obvykle, zapal prostaty je sposobeny nejakymi mikrobami, nie teda len bakteriami, na ktore je ucinny ciproflaxin.
Kedze nemam krystalovu gulu a neviem ti povedat, ktore to sposobili, treba na ne zautocit na vsetky podla moznosti. Odporucam pit roztok citricidalu, brat oreganovy olej(kapsule z NOW) a samozrejme si zvysit podla moznosti aj viralnu imunitu, lebo aj nase vlastne telesne vbirusy sa tam mozu na tom podielat, okrem inych moznyych pricin.
Probiotika si treba po zniceni antibiotikami co najskor nasadit a podporovat ich branim hromady mikrovlaknin, aby sa mali moznost rozmnozit a osidlit creva.
Kedze samotne probiotika su schopne vytvorit az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, pouzitie atb znacne znizi telesnu imunitu a da moznost sa rozmnozovat najma bakteriam a mikrobom, na ktore to atb neucinkuje. A zialbohu , toho je hromada, od roznych bakterii(clostridium difficile, VRE, MRSA...) cez kvasne kultury a rozne plesne az po virusy, ktore nie su viac kontrolovane ochrannymi latkami , ktore nam vyrabaju aj probiotika.
Dakujem za odpoved. Takze probiotika mam zacat brat az ked skoncim s antibiotikami ?
Nuz ja osobne radim brat probiotika na noc aj pocas brania atb, s plno vodou a mikrovlakninami, nech maju aspon ciastocne cez noc sa moznost rozmnozit.Aj nieco je lepsie, ako nic
Totiz ked znicime kompletne probiotika v crevach a nie candidu, plesne a podobne, tak davame moznost tym, co ich atb neznicilo sa nehatene rozmnozovat a dnes je to dovodom pre coraz viac tzv nemocnicnych/nocosomialnych nakaz, ktore mozu seriozne telo poskodit. Nejeden z mojich kamaratov bol tak seriozne poskodeny a doslova to z neho urobilo trosku povodneho cloveka
Preto tu odporucam rozne prirodne antimikrobialne, ktore v odporucenych davkach este neznicia probiotika, ale uz znicia vacsinu skodlivych mikrobov, vcitane tych, ktore su odolne proti atb.
Dobry den, RNG
moj manzel sa lieči na prostatu od augusta 2011, teraz berie lieky: Tamsulosin-Teva 0,4 mg, tamsuloziniumchlorid. Finajelf - finasterid - 5mg. No hrozí mu biopsia, asi sa to nevyvíja ako by bolo treba.
Prosím Ťa o radu- može brat aj všetky tie doplnky čo tu radíš ? Napr.
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Comp … ts/25?at=0
Alebo treba nasadiť aj iné vitamíny, či doplnky?
Moze to brat aj v kombinácii s tými liekami?
Tamsulosin a Finasterid su zialbohu neucinne pre velku vacsinu.
Ja odporucam a sam beriem rastlinne steroly(Sawe palmewtto, terkvicovy olej pygeum) v davkach az 720 mg sterolov. Odporucam ich kupovat najma od Puritan' pride, kde ich vyrobok ma az 320 mg sterolov na kapsulu, kupujem 5 az 10 naraz, kedze beriem 2 az 3 denne dost pravidelne. Lacnejsie ani lepsie nic ine nenajdes.
http://www.puritan.com/saw-palmetto-077
-mg-000293
No a beriem aj DIM 100-200 mg denne, pre istotu, aby sa mi ta zvacsena prostata nahodou nezvrhla na rakovinnu.
Ohh, dakujem pekne RNG
šokujúce, no už som ani nič iné nečakala, ked to tu čítam krížom-krážom.
Tak idem hned objednávat a može to teda začat potom hltať všetko dohromady ?, alebo lieky svojvolne vysadíme (na to sme my neni "vychovaní" hehe)
Nuz pozri tu na skodlive ucinky branych: finasterid
http://men.emedtv.com/finasteride/finas
fects.html
a Tamsulosin(Flomax)
http://men.emedtv.com/tamsulosin/tamsul
fects.html
To co som ti radil nema ziadne skodlive ucinky, je to len na potlacenie skodlivej hladiny DHT(to je ten DIM, alebo na Slovensku znamy I3C/indonal, oba su vytazky z kapustovin) a polotovary na vyrovnanie vykolajenych hormonalnych hladin.
Naviac DIM znizuje aj pravdepodobnost vyvinutia bujnejucich=rakovonnych buniek.
To iste plati pre zeny so zmenami na krcku maternice, zhrubnutou maternicou a roznymi cystami
Teoreticky by si to mohol dostat aj z kapusty a najma z ruzickoveho kelu, ale na taku davku DIM(200 mg) by si musel jest denne kilogram z nich. Takze malicka kapsulka/dve je rozhodne lepsie riesenie.
Oba uvedene lieky nie su navykove, tj daju sa prerusit ci uz postupne, alebo aj odrazu popripade.
Dobre je nechat si urobit scan prostaty na zmeranie velkosti , na to, aby clovek mohol sledovat ucinnost liecby, tj ci sa prpstata zmensuje alebo nie.
Ale ono je to dost dobre poznat aj na tom, ze sa za niekolko tyzdnov zlepsi prud mocu a znizi nocne vstavanie, lebo sa mechur nevie poriadne vyprazdnit pri privretom mocovode zvacsenou prostatou.
Takze nie je nevyhnutna navsteva u urologa.Na doplnky netreba lekarsky predpis a lekar by ti ich aj tak neodporucil a rozhodne uz nepredpisal.
Ok, veliká vďaka, Sawe palmetto z Puritu som uz objednala, a este DIM objednám. Zostáva dufat že balíky skoro prídu.
OK
Dobry den, ciproflaxin uz beriem 5 tyzden ale necitim velke zlepsenie, beriem 2 tyzdne Oreganovy olej a citricidal a probiotika.
Mozem skusit este nieco ine ?
Ked beries ciproflaxin, ten ti za par dni znici tvoje probiotika, tj stratis oporu az 70% obrannych latok, co ti tieto produkuju pre telo.
Preto som casto proti beznym antibiotikam, ktore nakoniec neadresuju ani vsetky bakterie a uz vobec nie ine mikroby, ktorym znicenim probiotik daju vlastne "zelenu" na rozmnozovanie
Beries dostatok GSE(60 kvapiek do litra vody) a kapsule oreganoveho oleja, tak, aby si mal 3 x 200 mg carvacrolu zarucene denne do tela?
Pripadne ked je to viralneho povodu, odporucam ako kazdemu si zvysovat viralnu imunitu, pozri prispevky v teme herpes
http://www.rng.nazory.eu/herpes
Na potlacenie zapalov samotnych, tj nie proti ich pricine, je dobre brat napr 3 x 1500 mg curcuminoidov s bioperinom pre zlepsenu absorbciu. Ucinok je uz poznatelny za par dni.
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best
apsules/13
Naposledy upravil: RNG (2012-04-23 14:20:48)
Príspevky [ 18 ]
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Doporučujeme: povinné ručení | snehove frezy | praha zoo | rychlý prachy | Registrace domény | nabytek ikea | Skoda YETI | hostováno na Stable.cz | Vlastní diskuzní fórum | facebook registrace |