Ahoj Rng, som zufala. Vcera rano som bola u zubarky a zaplombovala mi zub bielou plombu. Mala som ho dlhsie otvoreny az ku dasnu a vzdy ked tam boli zvysky jedla, vadilo mi to a musela som to vysparat. Od tej plomby mam neznesitelne bolesti, niekedy lepsie, niekedy horsie, ale k zubarke som dnes nesla, lebo som chcela skusit ionoforezu. Totiz myslim, ze mi to nicim necistila a dala mi len na to plombu a teraz sa to cele zapalilo a kysnu mi tam bakterie, z toho taka bolest az ku sankovej kosti a cele dasno. Nemam striebornu lyzicku a tak som to skusala s nausnicou. Vobec nic som necitila, tak neviem, co bolo zle. Robila som to tak, ze na - pol som prilozila kovovu lyzicku a na + pol som prilozila nausnicu bez drotika, obidve som pridrzala rukou a prilozila k dasnu. S drotikom mi to neslo pripevnit. Nic som necitila, ani ziadnu kovovu chut, nausnica nebola cierna vobec. Tak neviem, ci to neslo nahodou do ruky namiesto dasna, alebo neviem co...Zatial sa len nalievam zazvorovym cajom aj ho jem, tiez si prikladam studene obklady na umiernenie bolesti. K zubarke velmi ist nechcem, bojim sa, ze mi bude vytahovat nerv. Mohlo by pomoct aj kolidne striebro? Lebo som skusala aj s tym take patminutove vyplachy. Uz neviem, co mam robit.