Ísť do obsahu fóra
Otázky pre RNG,
znalca na liečbu potravinovými doplnkami.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aktívne témy Témy bez odpovede
Žiadam všetkých, aby nevytvárali už existujúce témy, zhoršuje sa tak prehľadnosť fóra zbytočným násobením rovnakých tém. Na ukážku, trikrát po sebe téma Akne: Choroby kože a podkožného tkaniva. Spolu na troch stranách 5x téma Akne. Dajte si námahu pozrieť si, či sa vaša téma už nenachádza, prečítajte si ju, a až potom sa pýtajte na čo chcete. Ušetríte tak robotu a čas RNG, aj mne!
Z rubriky Otázky na potravinové doplnky som premiestnil desiatky tém do adekvátnych rubrík v kategórii základné sekcie ochorení podľa MKCH-10 , aby v tom ostatní prichádzajúci na fórum nemali jeden veľký bordel, z ktorého sa nedá vysomáriť!
Do rubriky Otázky na konkrétne potravinové doplnky píšte len otázky na konkrétne potravinové doplnky, najskôr si ale vyhľadajte, či už tam daná téma nie je, aby ste ju zbytočne nerozmnožovali! Administrátor.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RSS zdroj témy
Príspevky [ 4 ]
Téma: vypuklá žila na lýtku
Dobrý deň,
pred časom som si všimol že mám na lýtku nejakú hrčku asi 1.5 x 1.5 cm, je mäkká, preto si myslím že je to nejaká vypuklá žila. Dosť som nohy zaťažoval na bicykli, možno je to z toho. K doktorke som s nešiel.
Chcel som sa spýtať či existuje niečo od čoho by to zmizlo alebo to prejde samo?
Ďakujem veľmi pekne
Re: vypuklá žila na lýtku
Na krcove zily pomaha len vykladat si nohy casto vysoko, nosit kompresne puncochy a pouzivat antoxidanty, ako napr escin(venitan, konska mast) a rozne bioflavonoidy. Pochybujem ze sa ti to podarim velmi zmensit, akurat to mozes stabilizovat, aby ti to nerastlo
Ja mam uz dost dlho popraskane cievky na nohach...ale pred nedavnom mi asi praskla nejaka vetsia...velmi ma to bolelo az stipalo na dotyk ,mala som to zacervenane a teple..asi nejaky zapal.Hned som si zacala natierat mast s escinom,objednala som si nattokinasu.Bolo by dobre brat aj nejake doplnky?Ten zapal asi presiel ale mam tam modrinu pod ktorou si nahmatam malu hrcku..asi je to krv.zrazenina...neviem...uz ma to sice neboli,ale aj tak mam strach ako by som to odstranila ucinne?Dakujem!
Na cievy , spruznenie stien je dobre brat dostatok vitaminu C a roznych bioflavonoidov, najma hesperidin.No a tiez cistit si cievy lecitinom, pripadne brat aj lysin na tvorbu kolagenovych struktur, spolu s niekolko gramami vitaminu C, ako to odporucali Linus Pauling a dr Mathias Rath.
Nattokinaza odstrani fibriny na stenach ciev, ktore su tiez casto dovodom na cievne zapaly.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: snehove frezy, Vlastní diskuzní fórum, praha zoo, Registrace domény, povinné ručení, Skoda YETI, hostováno na Stable.cz, katalog nabytek, rychlý prachy, facebook com,