1

Téma: Nádor pankreasu

Otec 76 ročný ma diagnostikovaný nádor pankreasu čo by ste mi poradili,zatiaľ nebola žiadna liečba? Čo by mal jesť a aké doplnky? Ak by ste mi mohli poslať mail kde by sme komunikovali môj je bagpipes@azet.sk.
Ďakujem vopred pán RTG

2

Re: Nádor pankreasu

Nador a rakovina nie je to iste.Ale v kazdom pripade by som k tomu pristupoval ako k rakovine z hladiska potravinovych doplnkov, tj silne enzymi, jod, graviola, betaglukany,lanovy olej s tvarohom(pozri metodu dr Eleny Budwig, mnozstvo roznych antioxidantov atd. Pozri na ine temy okolo rakoviny.
Rakovina pankreasu je podl;a dnesnych onkologov neoperovatelna a neda sa na nu uspesne aplikovat ani ziarenie ani chemoterapia. Takze ked ju ma, onkologovia ho odpisu, pretoze ine nastroje na liecenie neuznavaju oficialne.

3

Ešte som sa chcel spýtať či uznávate MMS liečenie.  Na tieto doplnky by ste mi mohli odporučiť internetovu lekáreň? Mohli by ste mi napisať na môj mail bud mail alebo telefon mal by som na Vas viac tych otazok..
Dakujem za ochotu.

4

Samozrejme ze musim uznat MMS liecenie, ale je to druh chemoterapie, tj oxidacna terapia a to je mimo mojeho pola doplnkov ako som tu pisal uz mnohokrat.
Momentalne asi najlacnejsie  dokopy s postovnym na Slovensko najdes hromadu roznych znaciek cez  www.iherb.com
Ja zijem v USA a nakupujem z roznych internetovych predajni, podla toho, kto co ponuka. Moje oblubene znacky su Swansonvitamins.com, NOW, Puritan's pride a Doctor's best, ale aj ine, ako som povedal podla obsahu a cien.

5

A ešte MMS nema to nieake vedlajsie ucinky?? Mate s tym aj osobne skusenosti?? Kde by som o tom mohol najst viac info?
Dakujem

6

Samozrejme chemikalia tak silna ma bocne ucinky. Ale kedze je to vlastne len oxidator, najvacsie ucinky pocitovane su z uvolnenych toxinov zo zabitych mikrobov. Preto na minimalizovanie tejto reakcie(Herxheimer) sa odporuca velmi postupne zacinat z malej davky a postupne zvysovat, podla toho, ako to telo dovoli. Dlhotrvajuce nasledky bratia oxidastorov su samozrejme skodlive telu, prave naopak sa odporucaju antioxidanty na predlzenie zivota celkove. Oxidacia produkuje zrychlene starnutie. Ale ked to pouzivame len niekolko dni, skoda je minimalna.

7

A kolko by to mal brat a v akych davkach aby sa s toho dostal?? A mal by brat aj MMS1 aj MMS2 ....a ma to viac vedlajsich ucinkov ako chemoterapia??

8

MMS1 a MMS2 maju voci beznej chemoterapii uplne minimalne skodlive ucinky.. Len trosku extra oxidacie, to je vsetko.
Ja s tym nemam skusenost, riad sa podla navodov tych, co maju s tym skusenost.
Ja radim len potravinove doplnky, tj latky co memaju ziadne skdlive postranne ucinky a zacinam najprv z enzymami, chelaciou a absorbciou, lebo len zamorene telo produkuje tolko rakovinnych byniek, ze sa vytvoria nadory. Zdrave telo ich staci likvidovat.
Az potom adresujem posilnenie tela roznymi doplnkami a citotoxicke doplnky, ktore priamo nicia rakovinne bunky. Je nelogicke znicit len nador, ked sa v tele vzapati vytvori novy.
A lekari poznaju len velke nadory nie stovky miniaturnych/mikroskopickych, ktorym trva nejaky cas, kym sa zvacsia na detekovatelne, tj do viditelnej velkosti.
Ked neobratis v tele procesy tak, ze telo ma schopnost zlikvidovat viac rakovinnych buniek, nez sa vytvara, predlzil si si zivot teoreticky  len par mesiacov, nic viac.
Aj to je pochybne, lebo chemoterapia a operacie oslabia telo a o to rychlejsie sa mozu rakovinne bunky rozmnozovat a rozsirovat.
Mnohi ludia sa dokonca doziju s neliecenymi rakovinami dlhsie, ako ti, co ich maju intenzivne liecene chemoterapiou. To je aj jasny dovod na to, ze vyse 75% US onkologov na sebe nechce mat prevadzanu chemoterapiu, hoci na svojich pacientov ich nutia.

Naposledy upravil: RNG (2011-07-19 23:33:51)