MMS1 a MMS2 maju voci beznej chemoterapii uplne minimalne skodlive ucinky.. Len trosku extra oxidacie, to je vsetko.
Ja s tym nemam skusenost, riad sa podla navodov tych, co maju s tym skusenost.
Ja radim len potravinove doplnky, tj latky co memaju ziadne skdlive postranne ucinky a zacinam najprv z enzymami, chelaciou a absorbciou, lebo len zamorene telo produkuje tolko rakovinnych byniek, ze sa vytvoria nadory. Zdrave telo ich staci likvidovat.
Az potom adresujem posilnenie tela roznymi doplnkami a citotoxicke doplnky, ktore priamo nicia rakovinne bunky. Je nelogicke znicit len nador, ked sa v tele vzapati vytvori novy.
A lekari poznaju len velke nadory nie stovky miniaturnych/mikroskopickych, ktorym trva nejaky cas, kym sa zvacsia na detekovatelne, tj do viditelnej velkosti.
Ked neobratis v tele procesy tak, ze telo ma schopnost zlikvidovat viac rakovinnych buniek, nez sa vytvara, predlzil si si zivot teoreticky len par mesiacov, nic viac.
Aj to je pochybne, lebo chemoterapia a operacie oslabia telo a o to rychlejsie sa mozu rakovinne bunky rozmnozovat a rozsirovat.
Mnohi ludia sa dokonca doziju s neliecenymi rakovinami dlhsie, ako ti, co ich maju intenzivne liecene chemoterapiou. To je aj jasny dovod na to, ze vyse 75% US onkologov na sebe nechce mat prevadzanu chemoterapiu, hoci na svojich pacientov ich nutia.
Naposledy upravil: RNG (2011-07-19 23:33:51)